torsdag 16. april 2009

Stua før og etter







Det er så stas med alt som nærmer seg ferdig. Stua nede mangler et strøk maling på pipemuren, ellers er det rett og slett ferdig. En fryd, i grunnen. Stua var kledd i koreapanel og hadde et grusomt illeluktende gulvbelegg. Under der var det fuktige plater før vi traff på et råttent stuegulv. Også her hadde råten spredt seg til tømmerveggen bak panelen. Ikke bra. Vi måtte fjerne utrolig mange hundre kilo fuktig jordmasse før det ble isolert på nytt og lagt kopi av gulvet som ble fjernet. Denne uka kom det siste av tre strøk grå gulvmaling på plass. Med 70 kvadratmeter malte gulv tre ganger har det gått med både timer og malingsliter. Og fint har det blitt.

14 kommentarer:

adales verden sa...

vakkert!
Vakkert!

klem

tinemor sa...

For en jobb dere har hatt!!!!!!
Utrolig flinke dere er!!!
Det ble lekkert til slutt.
Slitet vel verd tenker jeg
:-)

Nostalgia sa...

For en utrolig jobb dere har hatt ! Imponerende ! Kjekt å se at noen tar vare på et gammelt hus på en så flott måte. all ære til dere, og takk for at dere deler med oss andre !

christin sa...

så flott det blir! veldig fint med grå gulv! kunne du tenke deg å dele fargekoden?

Livet i Fattighuset sa...

Christin, jeg skal ordne gulvfargekode. Må bare sjekke boksen først.

Marie

Brocante sa...

Enda et nydelig rom - men det som virkelig er imponerende er alt grunnarbeidet dere gjør før siste finishen. Det er jo grunnarbeidet som er drittjobben! Dere gjør en kjempejobb for dette huset!

Anonym sa...

Godt arbeidet! Toril A.

Anonym sa...

Likte farge valgene godt! Det har jo blitt kjempefint, og det syns jo at det ligger mye arbeid bak! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan det er med takhøyden hos dere? Vi har noen sjarmerende lave dører enkelte må bøye seg for å komme under/gjennom nemlig!

Anonym sa...

Hei! Første gang jeg er inne og titter her, og jeg er så imponert! For et utrolig arbeid dere gjør! Det ser kjempeflott ut! Er så bra at noen vet å verdsette historien, og tar vare på det gamle! Gleder meg til å se når det er ferdig, for nå må jeg følge med! Spennende!

Anonym sa...

lyst of fint- en fryd for øyet

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kjekt å se. Det ble jo helt nydelig. Og det er sant det du sier i filmen. Mange fine hus, men dette huset blir jo veldig spesielt å bo i. Og veldig vakkert.

Håper vi får se hvordand det blir med møbler og sånn:)

Ha en herlig helg
klem:)

NUSSE sa...

Å så utrolig glad jeg er for at jeg fant denne bloggen. Elsker gamle hus-prosjekter og dette er jo helt rått!!!! :-) Gleder meg til å følge med videre.

Klem
Camilla

ralfefarfars paradis sa...

Så utrolig fint det blir!! Litt av en jobb dere har hatt, og fremdeles har!! Fantastisk at dere har en slik vilje til å ta vare på huset!! Masse lykke til med innflyttingen!!

Min stil sa...

Oj oj oj, for en forandring! Lekkert ble det.
Klæm Susanne