lørdag 4. april 2009

Puh! Folkevandring til Fattighuset

Hoho. Fredag åpnet vi kunstutstillingen i huset med nesten 100 personer innenfor dørene. Det fløt inn med blomster, vin og gratulasjoner. Så moro! Og med superkule Shotgun Whalers som bød på akustisk rockabilly i kjøkkenkroken, var det moro, moro, moro. I dag har det vært rene folkevandringen til huset. Vi har vist nysgjerrige rundt både i kunst, utleieleiligheten og i den uferdige leiligheten oppe hos oss. Vi har fått høre så mange historier om folk som har bodd i huset, og om morsomme og tragiske episoder. Vi bør kanskje samle noe av dette materialet.

Vi er klare til en ny økt i morra, søndag. I dag gikk det 21 liter vaffelrøre. Det blir vel ikke like mye folk i morra, men vi slenger sammen noen liter i kveld. Det ble ganske flott med galleri i gangen. Tegningene og finerbildene er laget av Marianne Karlsen.

Nå sitter vi som slips i sofaen. Husåpningen har foreløpig trukket folk fra Holmestrand, Tønsberg, Nøtterøy, Hof, Horten, Asker, Re og Larvik. Fortsatt er det mulig å stikke innom. Søndag fra 11 til 15, Kirkegaten 7, Holmestrand.

7 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Takk for en hyggelig velkomst. Virkelig artig å se hva dere har trollet fram av denne gamle plankehaugen. Fortsatt lykke til med prosjektet.

Tulip sa...

Leste om dere i avisa her i uka som gikk! Og nå dumpa jeg over bloggen! Moro.
Jøss for et prosjekt, dere er full av pågangsmot og energi...det er SUPERT at noen tar tak i et sånt prosjekt!

Lykke til videre:)))

Torunn sa...

Så morsomt!
Gratulerer :-)

Og god påske!

Klem Torunn

Janne sa...

Når man tenker tilbake til da dere kjøpte huset, og vi trodde dere var blitt smårare-men vi viste jo om kulturinteressen som lå i bunnen....og hva dere har fått til gir stående applaus! Dørene inn til huset og i huset er bare helt fantastiske! Åpningen av Fattighuset var knallbra med Shotgun Whalers på kjøkkenet, vin og utstilinger i tillegg til smilende eiere - kunne ikke blitt bedre.
Kos dere med vinene, den er velfortjent! Den er dog ikke like gammel som huset!

yanmaneee sa...

yeezy boost 350
yeezy 500 blush
huarache shoes
off white jordan 1
nmd
hogan outlet online
kd 11 shoes
golden goose
ferragamo sale
yeezy shoes

meteth sa...

replica wholesale handbags DIQX high quality designer replica AFOU aaa replica bags BFPZ

seatysh sa...

see this website over at this website why not check here buy replica bags online helpful resources moved here