lørdag 4. april 2009

Puh! Folkevandring til Fattighuset

Hoho. Fredag åpnet vi kunstutstillingen i huset med nesten 100 personer innenfor dørene. Det fløt inn med blomster, vin og gratulasjoner. Så moro! Og med superkule Shotgun Whalers som bød på akustisk rockabilly i kjøkkenkroken, var det moro, moro, moro. I dag har det vært rene folkevandringen til huset. Vi har vist nysgjerrige rundt både i kunst, utleieleiligheten og i den uferdige leiligheten oppe hos oss. Vi har fått høre så mange historier om folk som har bodd i huset, og om morsomme og tragiske episoder. Vi bør kanskje samle noe av dette materialet.

Vi er klare til en ny økt i morra, søndag. I dag gikk det 21 liter vaffelrøre. Det blir vel ikke like mye folk i morra, men vi slenger sammen noen liter i kveld. Det ble ganske flott med galleri i gangen. Tegningene og finerbildene er laget av Marianne Karlsen.

Nå sitter vi som slips i sofaen. Husåpningen har foreløpig trukket folk fra Holmestrand, Tønsberg, Nøtterøy, Hof, Horten, Asker, Re og Larvik. Fortsatt er det mulig å stikke innom. Søndag fra 11 til 15, Kirkegaten 7, Holmestrand.

4 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Takk for en hyggelig velkomst. Virkelig artig å se hva dere har trollet fram av denne gamle plankehaugen. Fortsatt lykke til med prosjektet.

Tulip sa...

Leste om dere i avisa her i uka som gikk! Og nå dumpa jeg over bloggen! Moro.
Jøss for et prosjekt, dere er full av pågangsmot og energi...det er SUPERT at noen tar tak i et sånt prosjekt!

Lykke til videre:)))

Lyst på livet sa...

Så morsomt!
Gratulerer :-)

Og god påske!

Klem Torunn

Janne sa...

Når man tenker tilbake til da dere kjøpte huset, og vi trodde dere var blitt smårare-men vi viste jo om kulturinteressen som lå i bunnen....og hva dere har fått til gir stående applaus! Dørene inn til huset og i huset er bare helt fantastiske! Åpningen av Fattighuset var knallbra med Shotgun Whalers på kjøkkenet, vin og utstilinger i tillegg til smilende eiere - kunne ikke blitt bedre.
Kos dere med vinene, den er velfortjent! Den er dog ikke like gammel som huset!