tirsdag 17. mars 2009

Gammelskapet nymalt
På kjøkkenet nede henger det et godt, gammelt panelskap til kjøkkenglass og små tallerkner. Nå har det fått seg en støvsuging, en real vask og et par strøk hvitmaling. Ser splitter nytt ut, nå. Hyllepapiret var limt rett på treverket, og var hullete og opprevet. Synd, for motivet var søtt. Småblomstret og sommerlig. Nå begynner jakten på nytt hyllepapir. Kanskje det er lurere med nøye tilmålt voksduk? Akkurat på den fronten er det vel nok å velge i om dagen.
De ikke fullt så lekre rørene under skapet er varmt og kaldt vann på vei opp til kjøkkenet i andre etasje. De skal bokses inn så snart kjøkkeninnredningen er på plass.

4 kommentarer:

tinemor sa...

Så fint skapet ble.
Utrolig hva litt maling gjør ja.
Ser ut som nytt.
Nyt dagen.
:-)

Lyst på livet sa...

Du har ikke tilfeldigvis litt energi og driftighet å sende over hit vel?? :-)

Lekkert skap! Papirgalleriet hos Norway Design har utrolig mye flott papir som sikkert kler det skapet ditt!

Ha en deilig dag i vårsolen .-)

Torunn

Marit sa...

Vi var på jakt etter hyllepapir på museet. Det viste seg å være vanskelig å få til billig. Løsningen var å få voksduk-rester eller tapet-rester fra Gjert.

i et lite rødt hus sa...

Hei, første gang inne på denne bloggen, og for et fantastisk fint hus dere renoverer. Her skal jeg helt klart følge med. Legger dere til listen min. Kjempe fint kjøkkenskap, mamma har noe lignende hengende i utehuset sitt. Hun hadde vel tenkt til å bruke det, men det har nå hengt der i 20 år. Det kunne jo gjordt seg som kjøkkenskap hos meg etterhvert!
Ha en fin dag:)