mandag 5. desember 2011

Luke 5: Stjerneklart

Fra et par, tre grener i taket, henger det nå glitterdyppede stjerner. De blinker fint i lyset fra adventsstjernene. Grenene bygger ut julevinduet og lager en fin 3D-følelse, i det de mørke kvistene strekker seg inn i gangen.

Fysjom føys, så vanskelig det er å ta fine bilder når det er mørkt hver kveld. I helgen løp vi fra det ene til det andre, og vips var det jammen mørkt før vi rakk å ta bilder da også. Kvistene ser flotte ut her i den virkelige verden, mens lyset blir litt vel gult på bildene :-)

Jeg elsker å gå gatelangs om kveldene nå. Det er lysende stjerner i alle vinduene bortover. Noen er virkelig vakre, mens andre klarer ikke helt å begrense seg (sier jeg!!) - rød og grønn-blinkende nisser som rir over taket på husene er ikke helt min stil, men det er jo det som er deilig med jula. Da er alt lov - det er jo tradisjon! Til jul kan vi ta fram julepynt som ikke er særlig lekker, men som det er helt på sin plass å pynte med. Kanskje den er arvet? Eller kanskje den er laget av ungene på skolen?

Ha en fin kveld!
Marie

3 kommentarer:

julibakken sa...

Kjempefine stjerner! Hva vil glitterdyppede si? Har du kjøpt stjernene uten glitter?

Fine bilder!

God advent i Fattighuset!

Solveig (Svingenslillehus) sa...

Kjempe flotte stjerner!
Ja det er så koselig å se at det lyser i vinduene nå!
Herlig tid dette her!

Ha en fin kveld!
Klemmer til deg!

berit sa...

Enig med deg; noen pynter vel mye, etter min smak også. Men jul er jul, og det meste er "lov".
Din gren med stjerner ser flott ut. Fortsatt god førjulstid til deg!