tirsdag 22. juni 2010

Fra kledning til kjøkkenhylle

Helgens snekkerprosjekt har ligget i bakhodet i mange måneder. En bit av et kledningsbord har fått en "extreme make over". Og ender sine dager (etter mange år i regn og solsteik) som en lettbeint hylle over kjøkkenbenken.

Litt saging, en del pussing og fire hylleknekter senere, var herligheten klar til å males. Etter to strøk med samme farge som kjøkkenveggen glir den godt inn i omgivelsene, og ser ut som om den alltid har vært der. Det kan jeg like :-) At jeg måtte male hele bakveggen fordi malingen var blitt litt mattere på et år, fikk så heller være.

Vi mangler fortsatt avtrekksvifte på langveggen over komfyren, men den står i kjelleren og er nok snart på plass. En dag om gangen, så nærmer vi oss sakte målet. Og på veien er det bare å glede seg over alle delmålene!

Kaffe og te er forbruksvare, og har nå fått plass i pene bokser utenfor tørrmatskapet. Den turkise tekanna fra en utgått grandtante i England er i bruk hver dag. Mange ganger om dagen. Aladin-stilen er drømmende og deilig og ganske så kitchy. Helt ulikt resten av det trauste (men fine) huset vårt.

Stemødrene har den gode stemoren (ja, jeg) hentet inn fra krukkelivet utenfor. De fargerike blomsterhodene ser ut til å trives på den nye hylla.

Ha en fiiin tirsdag!

Marie

6 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Veldig bra! Du er jammen god til å bruke alt av det du har :-) Skjønne bokser!

bestemors hage sa...

God ide, og nydelig hylle. Det er hele kjøkkenet også. Blir det kullfilter i vifta, eller er det yttervegg?

Småbyliv sa...

Ha en fiiin tirsdag du også! :o)

Fattigfolket sa...

Det blir ekte vifte. Vi har tettet igjen et vindu der hvor den skal henge, så vi monterer den på et sted der det ikke er tømmervegg bak. Flaks, det!

Marie

Oddik sa...

Tror jeg må ta en tur snart......
"extreme make over" er ikke å forakte :-)

onker'n

Hilde sa...

Så utrolig koselig du har det! :-)