torsdag 12. mars 2009

FinmalingKveldens prosjekt er finmaling. Vegger og lister i gangen er malt, men nå må overgangene supersjekkes. Alt slurv skjules bak en stødig hånd og en smal, smal pensel. Og fy, så fint det blir. Dessverre er speilreflekskameraet på vei til verksted i Estland for å bli reparert. Det er ikke like moro å knipse interiør i lampelys med det gamle kameraet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Nå er det de "små" detaljene som teller! Det blir kjempelekkert!

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Ja, fy søren så fint det blir.
Så flinke dere er.
Vi er begynnt på det siste soverommet her. Har platet et skråtak med gipsplater i dag. Og jeg skulle holde de oppe mens gubben skrudde. Det var så tongt....

Ha en herlig ukeslutt

My home is my Castle sa...

Dette blir bare kjempeflott :)

Klem,Kari

Anonym sa...

Hej Maria Hilberer från Sverige här! Er vän har länkat vårt hus på er sida och sen fann han mig på facebook så han informerade om att han gjort det.

Vilket vackert hus ni har och vad roligt med fler som är lika tokiga som vi. Ska bli roligt att följa ert projekt här på bloggen.

Jag har en fundering kring vilken färg ni har på väggarna på bilden där ni håller på med "finmaling". Ser jättefin ut. Vi håller på med vårt sovrum och har tänkt ha grönjord men vi tycker att det är något kall färg. Den färg ni har ser jättemysig och fin ut.

Lycka till med allt! /Maria

Livet i Fattighuset sa...

Hei, Maria
Jeg har kost meg med bildene fra huset deres. Virkelig vakkert! Jeg skal finne fargekoden på den grågrønne fargen i gangen vår, jeg. Send meg en mail på marie77@online.no, så kan jeg sende deg den i tillegg til å legge den ut på bloggen.

Marie