tirsdag 31. mars 2009

Vi åpner Fattighuset!


Lørdag og søndag inviterer vi til kunstutstilling i Fattighuset. Den første leiligheten er (nesten) helt ferdig, og etter fire år med hard jobbing må det jammen feires! Tre billedkunstnere stiller ut, og på kjøkkenet blir det vafler og kaffe. Utstillingen har fått navnet "Tre rom og kjøkken", og viser til de tre kunstnerne som har fått hvert sitt rom. Espen Gleditsch viser foto og installasjon, Ole Gunnar Bråtho viser fotografi og Marianne Karlsen stiller ut noen skikkelig retro barnebilder. Pulsen er i 200 for å bli ferdig, men vi har hentet inn forsterkninger fra venner og familie for at alt skal være på plass. Jeg håper mange får lyst til å komme innom en tur. Adressen er Kirkegaten 7, rett ved Holmestrand kirke. Vi holder åpent fra 11-15 begge dager.

4 kommentarer:

Brocante sa...

Gratulerer med ferdig leilighet - hadde vært kjempeartig med utstilling - men ikke minst å se huset deres. Dessverre ser det ut til at jeg må jobbe i helgen så det får jeg nok ikke til, men lykke til! Jeg får trøste meg med bilder fra evenementet.... håper det kommer på bloggen din.

Livet i Fattighuset sa...

Gjett om det kommer bilder! Du får heller komme innom en annen helg. Serverer gjerne litt te i min lekre engelske kanne!

Anonym sa...

Gratulerer med å være kommet så langt! Skulle gjerne sett kunsten- og huset! Toril A i Harstad.

Linda sa...

Takk for invitasjonen. Vi kommer gjerne:o)
Gleder oss til å se både hus og utstilling.