torsdag 16. april 2009

Stua før og etterDet er så stas med alt som nærmer seg ferdig. Stua nede mangler et strøk maling på pipemuren, ellers er det rett og slett ferdig. En fryd, i grunnen. Stua var kledd i koreapanel og hadde et grusomt illeluktende gulvbelegg. Under der var det fuktige plater før vi traff på et råttent stuegulv. Også her hadde råten spredt seg til tømmerveggen bak panelen. Ikke bra. Vi måtte fjerne utrolig mange hundre kilo fuktig jordmasse før det ble isolert på nytt og lagt kopi av gulvet som ble fjernet. Denne uka kom det siste av tre strøk grå gulvmaling på plass. Med 70 kvadratmeter malte gulv tre ganger har det gått med både timer og malingsliter. Og fint har det blitt.

15 kommentarer:

adales verden sa...

vakkert!
Vakkert!

klem

tinemor sa...

For en jobb dere har hatt!!!!!!
Utrolig flinke dere er!!!
Det ble lekkert til slutt.
Slitet vel verd tenker jeg
:-)

Nostalgia sa...

For en utrolig jobb dere har hatt ! Imponerende ! Kjekt å se at noen tar vare på et gammelt hus på en så flott måte. all ære til dere, og takk for at dere deler med oss andre !

christin sa...

så flott det blir! veldig fint med grå gulv! kunne du tenke deg å dele fargekoden?

Livet i Fattighuset sa...

Christin, jeg skal ordne gulvfargekode. Må bare sjekke boksen først.

Marie

Brocante sa...

Enda et nydelig rom - men det som virkelig er imponerende er alt grunnarbeidet dere gjør før siste finishen. Det er jo grunnarbeidet som er drittjobben! Dere gjør en kjempejobb for dette huset!

Anonym sa...

Godt arbeidet! Toril A.

Anonym sa...

Likte farge valgene godt! Det har jo blitt kjempefint, og det syns jo at det ligger mye arbeid bak! Jeg er litt nysgjerrig på hvordan det er med takhøyden hos dere? Vi har noen sjarmerende lave dører enkelte må bøye seg for å komme under/gjennom nemlig!

Anonym sa...

Hei! Første gang jeg er inne og titter her, og jeg er så imponert! For et utrolig arbeid dere gjør! Det ser kjempeflott ut! Er så bra at noen vet å verdsette historien, og tar vare på det gamle! Gleder meg til å se når det er ferdig, for nå må jeg følge med! Spennende!

Anonym sa...

lyst of fint- en fryd for øyet

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Så kjekt å se. Det ble jo helt nydelig. Og det er sant det du sier i filmen. Mange fine hus, men dette huset blir jo veldig spesielt å bo i. Og veldig vakkert.

Håper vi får se hvordand det blir med møbler og sånn:)

Ha en herlig helg
klem:)

NUSSE sa...

Å så utrolig glad jeg er for at jeg fant denne bloggen. Elsker gamle hus-prosjekter og dette er jo helt rått!!!! :-) Gleder meg til å følge med videre.

Klem
Camilla

ralfefarfars paradis sa...

Så utrolig fint det blir!! Litt av en jobb dere har hatt, og fremdeles har!! Fantastisk at dere har en slik vilje til å ta vare på huset!! Masse lykke til med innflyttingen!!

Min stil sa...

Oj oj oj, for en forandring! Lekkert ble det.
Klæm Susanne

Anonym sa...

伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋,我的遊戲口袋,小遊戲區,手機遊戲,貼圖,A片下載,成人影城,愛情公寓,情色貼圖,情色,色情網站,色情遊戲,色情小說,情色文學,色情,aio交友愛情館,色情影片,臺灣情色網,寄情築園小遊戲,情色論壇,嘟嘟情人色網,情色視訊,愛情小說,言情小說,一葉情貼圖片區