mandag 13. april 2009

Kjøkken før og etter
Et par lister står igjen før kjøkkenet nede er helt ferdig. Det er en revolusjon eller et mirakel det som har skjedd i dette rommet. Se for en forskjell! Gulvbelegget på før-bildet var det som holdt gulvet oppe. Her har vi fjernet gulvet, kastet ut rottelikene (se bildet), byttet råtne tømmerstokker, fjernet ekkel og våt glava som lå rett på jordgulvet under plankegulvet, isolert på nytt og lagt nytt gulv. Gulvbordene er spesialbestilt for å ha de riktige dimensjonene. Vi er veldig fornøyde med resultatet. Det har vært mye jobb, men det er så innmari verdt det når vi kan se resultatet.

10 kommentarer:

tinemor sa...

Det var litt av en forandring!!!
Dere har hatt en kjempejobb!!!
SÅ flinke dere er.
:-)
Klem

Anonym sa...

Utrolig for et mot, tenk å gå i gang med noe sånt! Men hvem hadde bodd der før dere overtok? Uteliggere? Knallfint nå i alle fall! God fortsettelse! Toril A.

Maria ( Idekroken ) sa...

Kjempeforskjell. Helt utrolig lekkert ble det ;)
Vi har også nettopp byttet kjøkken , og er kjempefornøyd ;)
Klem Maria fra Idekroken

Anonym sa...

Marie og Geir, dere er bare kjempeflinke! Knallbra åpningskveld med konsert og utstilling - jeg storkoste meg! Når kommer bildene fra åpningshelga på bloggen??!!!

Hilde (Hall Jensen)

Jannicke sa...

SÅ flott kjøkkenet ble!!
Og ÆSJ - for et ekkelt rottelik!!!
Gåsehud de lux!!!

Klem :o)

elisabeth sa...

Veldig stas å følge med dere, og gratulerer så langt! Gleder meg til fortsettelsen. husker jeg leste i en avis en eller annen gang for lenge siden om kjøpet deres:) Det fanget nok interessen fordi jeg har bodd i Horten og fordi jeg elsker gamle hus;)

Crinoline sa...

For en forandring,kjøkkenet ble lekkert.Dere er jammen flinke.

Grethemor sa...

Utrolig flott ble det - og nå er gulvene malt også ser jeg! Føyer seg inn i rekken av utallige lekre detaljer!

Brocante sa...

Jeg må innom dere stadig vekk jeg for å se på et nytt rom. Viste mannen min det fine badekaret deres og han ble også mektig imponert!

mali-mo sa...

Så flinke dere er!!!!! KNALLFLOTT! FOR en forandring ;) Joda, råt eog rottelik kjenner jeg til fra renoveringen her også ;) Masse arbeid hos dere, men resultatet er jo en kjempebelønning da...

Her har vi litt oppussingspause...eller mer slow motion mens vi venter på babyen ;)