søndag 18. april 2010

Fargerik søndag


I en amerikakoffert (som absolutt skrek etter en ryddesjau) dukket disse lekene opp. Jeg hadde dem da jeg var liten og lekte dem nesten ihjel. Den minste av dukkene er borte - kanskje vi kan klare å spikke en ny?

De russiske dokkene (som helt sikkert ikke er russiske) gjør stor suksess i heimen nå. Det er jo en genial blanding av dokker og byggeklosser. Og så innmari enkel å rydde bort, da! Vips, er fem dokker blitt til én.

Ellers skal jeg passe på å takke for tre flotte bloggutmerkelser jeg har fått. Den ene fikk jeg for lenge siden, men har helt glemt å gjøre noe med. De to nyeste har jeg fått den siste uken. Tusen takk til:

Småenglenes verksted
Sandoren og Blåsten
Gunns Blogg

Ta dere gjerne en tur innom de fine bloggene :-)

Fiiiin søndag!
Marie

3 kommentarer:

(eddas) sa...

Ja de er koselige de der....har en jeg og med full innmat...og den er faktisk russisk:):)
ha en fin aften
eddaKlemmer til deg:)

Ina sa...

Babushkadukker :-) Jippi for de! Jeg skal herved spørre mormor om jeg kan få de jeg nesten lekte i stykker hjemme hos dem for 30 år siden :-)

Grethemormora sa...

Søte og gamledagse leker som generasjon etter generasjon kan leke med er godt for sjelen og miljøet :-). Apropos gamle leker så lurer jeg på om noen der ute vet om hvor det er mulig å få tak i en enkel utehuske som kan henges opp i et gammelt epletre? Mener ikke slike som er laget av plast i skrikende farger! Må kanskje lage en sjøl?