torsdag 1. april 2010

For et funn!

Høne Pøne tar seg
en prat med Reven

Onsdag var en effektiv dag. Vi rakk å grave fram et par ting som har overvintret under snøen i hagen: Et ødelagt bord og et par pappesker som skulle på dynga. Juletreet, som i hele vinter har fungert som fugletre med et nek i toppen, fikk også være med på tur. Om kvelden rakk vi å male et helt rom, men mer om det en annen dag.

Oi, for et funn!

Turen til dynga bød på noen virkelige skatter. Egentlig er det fullstendig stopp i å dra med seg noe som helst hjem fra sorteringslinja, (det begynner nemlig bli fullt av ting som "bare trenger et malingsstrøk eller to") men i går klarte jeg ikke å gå forbi. En bunke fine barnebøker lå ute i regnet i pappinnsamlingen. Dem som kastet bøkene, må ha vært der rett før oss, for etter et par timer på badegulvet, var bøkene tørre og like fine :-)

Fra boka "Venner"

Dermed blir det ikke så ille med det kjipe påskeværet likevel. I dag trekker vi i regntøy og leker ute, før vi kan sette oss godt tilrette med våre splitter nye bøker og en kopp kakao etterpå. Lykke!


I boka "Hva vil småen" er det fantastiske tegninger. Masse detaljer og fine farger. Denne gleder vi oss veldig til å lese fra. Se på alle de fine dyrene :-) Vi er fryktelig fornøyd med at vi reddet alle disse bøkene, gjenbruk er en god tanke.Da kan vi bare ønske alle en supergod skjærtorsdag! Kos dere gluggers, enten dere har sol, regn eller snø.

Marie

PS: I morgen lager vi påskekonkurranse her på bloggen. 100.000 sidevisninger, over 60.000 unike besøk og snart 200 medlemmer av Facebook-gruppen Livet i Fattighuset skal feires!!!

4 kommentarer:

Heidi sa...

Tenk at noen vil kaste bøker! Godt dere reddet dem!

Mormormora sa...

Selv om bibliotekarer er for å kaste bøker som ikke leses, ble heldigvis disse lesverdige bøkene reddet - hurra hurra :-)

Unknown sa...

click p7x13k4b62 gucci replica replica bags karachi visite site h0c42s0r54 Louis Vuitton fake Bags replica bags paypal click here to find out more u8u74k2u71 replica louis vuitton handbags replica chanel bags ebay

Unknown sa...

a6y31v5v42 s2k54d0r05 s2z70n4t03 r0k54u5o12 m0x57h5o77 j1a54e6n70