mandag 26. september 2011

Bloggferien over - nytt barnerom

Hei, hei, alle sammen :-) Da er en snart fire uker lang bloggferie over. Vi har vært uten tv og internett i noen uker, og da passet det med litt "absolutt tystnad" her i bloggland. Den internettfrie tilværelsen har vært nydelig. Vi har lest masse bøker og fått ommøblert et par rom. Rommet som har vært vårt soverom i to år, har nå fått nytt liv som barnerom for vår lille treåring. Det gamle grusomme rommet har dermed endelig funnet sin form.

Rommet, som sammen med naborommet var en hel leilighet for den som bodde i huset før oss, hadde liksomtregulv i plast på gulvet, plater i taket og de lekreste veggplater i presset papp. Det er lenge siden det var historie, men vil du se flere før-bilder kan du lese det gamle blogginnlegget her.

Nå har lillemor flyttet fra sitt 12 kvadratmeter store barnerom, til dette som er hele 21 kvadratmeter. Vi voksne har endelig fått et soverom det går an å møblere. For dette store rommet hadde få hele vegger til dobbeltsenger. To døråpninger, to vinduer og en enorm pipemur tok liksom luven av alle lure ideer. Men nå har vi altså fikset på det, og det kan dere få se en annen dag.

Lenge var Marens største ønske å få en ny "bigitar", altså en gitar, eller i dette tilfellet en ukulele. Den spiller hun på i ny og ne, og når den ikke er i bruk, gjør den seg godt på knaggrekka fra House Doctor.

Rommet er stort, og for å sikre en hyggelig sovekrok, har vi brukt en bokhylle fra Ikea (Ekspedit) for å dele av rommet. Senga og en liten kommode fikk plass bak der. Snart skal vi lukke ikke døråpningen mellom barnerommet og voksensoverommet, og da blir denne kroken enda mer skjermet.

OK. Da er første innlegg etter ferien på plass. Takk for alle hyggelige kommentarer vi har fått på markedsinnlegget vårt, og beklager at det ble så stille herfra.

Ha en super dag!
Masse hilsner fra Marie

10 kommentarer:

SWEDISH HOUSE sa...

Hej Marie

It's looking really good your daughters special place and bedroom...how fun a Ukelele!
I bought my son a toy guitar when he was about 18 months...he plays accoustic and electric guitar wonderfully now he is 16! Start them young ;-)
I have also been very quiet on the blog front. Sadly my beautiful Mum passed on almost 4 weeks ago...things have been very difficult :-'(.
I spy with my little eye...
Home Sweet Home!
Soo happy you have found a place for it!
LOVE PEACE enJOY
Julie
x

Tulip sa...

sÅ STOR OG FIN PLASS HUN HAR TIL LEKER, DEILIG DET!
gODT MED EN SÅNN OPPRYDDING INNIMELLOM:)
hA EN FIN KVELD!

Bente sa...

Hyggelig å ha deg tilbake etter ferie. Flott blir rommene deres.

Bente

Anonym sa...

Så flott det er blitt ;)

Huset i Lunden sa...

Så stort og flott rom den lille prinsessa har fått! Lurt å dele rommet slik dere har gjort.
Koselig å lese nytt fra Fattighuset igjen :o)

Ha en flott uke!

Mona

Moccamamma sa...

Så fint å se at du er tilbake - her har vi savna deg :)

Tenkte på adventskalenderen din en dag, og begynte nesten å glede meg i smug :)

Av og til kan totalt ombytte av rom bli veldig bra!

Ha en fin uke!
Moccamamma :)

Anonym sa...

Ja, så var dere endelig tilbake. Må si jeg har ventet på dette. Rommet til lillemor har jo blitt riktig så fint, men det har jeg nevnt før. Nå er jeg mer bekymret for fattighusgubben. Hvordan får du stappet både ham, dobbelsenga og sikkert et par klesskap inn på det lille soverommet? 12 kvadratmeter kan da ikke være nok.

K-man

Anonym sa...

Godt å ha dere tilbake! Har sjekka bloggen nesten daglig. Dere savnes fort og blir ikke glemt om det er stille en stund. Jeg forstÅr det trengs:0))

Anonym sa...

Velkommen tilbake! Hilsen Toril A.

Anonym sa...

Velkommen tilbake! Hilsen Toril A.