mandag 23. april 2012

En ryddesjau og masse inspirasjon!


En ryddesjau kommer godt med en gang i blant. Når man restaurerer eller pusser opp gjennom mange år, hoper det seg ofte opp. Jeg har knapt oversikt over hvor mange ganger vi har flyttet verktøybua vår. Ulike rom har gjort tjeneste som verksted, og nå er malingsbokser, spiker, skruer og andre nødvendigheter delt mellom uthuset og nye skap under trappa her inne.


Denne uka er det interiør- og hageblader som blir hjemsøkt av ryddespøkelset. Det er mye inspirasjon å finne i gode magasiner. Jeg har noen favoritter, og en håndfull utgaver jeg snart har lest i stykker. Når det kommer til hus og restaurering har vi lenge lest svenske Gård & Torp, og de siste par årene også norske Gamle Hus, Hager og Interiør. Tidligere kjøpte vi britiske Period Ideas, men det har vi ikke fått tak i på flere år her i hjemme.


Denne magasinsiden kommer fra engelske Country Living, som er superinspirerende. Kanskje mest på livsstil og hage, og da spesielt når det gjelder lysten til å dyrke egne grønnsaker. Også The English Garden, Gardeners World og svenske Drömhem & Trädgård er favoritter.


Det varer nok ikke lenge før flere av disse bladene har flyttet ut på badet, under senga, inn i stua eller i bokhylla på gjesterommet. Men enn så lenge ser det jo innmari ryddig ut :-) Hurra for det!

Ha en fin uke!
Marie

4 kommentarer:

Marits Hverdagsgleder sa...

For en formidabel jobb dere har gjort! Deilig å få ryddet :)

Fine Friminutt sa...

Det der så supersmart ut! Jeg har mine gamle blader i store hauger inni skuffer og skap. Verken pent eller særlig ryddig...Ikke finner jeg igjen det jeg leter etter heller på den måten. Skal jammen tillate meg å kopiere denne ideen. Og så skal jeg jammen følge bloggen videre:-). Titt gjerne innom meg også. Ha en fin dag!

Unknown sa...

شركة قمة الدقة للخدمات المنزلية
شركة المثالية لمكافحة الحشرات بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل

steve sa...


افضل شركة تنظيف مجالس بالدمام افضل شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام شركة تنظيف سجاد بالدمام

افضل شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة شركة كشف تسربات المياه بالمدينة المنورة
شركة كشف تسربات المياه بالاحساء  افضل شركة كشف تسربات المياه بالاحساء

شركة مكافحة حشرات بالرياض افضل شركة مكافحة حشرات بالرياض
شركة رش مبيدات بالرياض افضل شركة رش مبيدات بالرياض

شركة تنظيف كنب بالدمام شركة تنظيف كنب بالدمام
ارخص شركة تنظيف بالدمام


شركة مكافحة البق بالرياض شركة مكافحة البق بالرياض