fredag 27. mai 2011

Siste innspurt

Det er klart jeg skjemmes over at bloggen ikke lever så ivrig som den gjorde, hehe. At den ikke oppdateres annenhver dag eller tre ganger i uka. Men frykt ikke - det er ikke motvilje som gjør at det ikke skjer noe i det digitale Fattighuset. Det er nemlig satt en innflyttingsdato i første etasje, og den er i pinsehelgen. Og så vidt meg bekjent er pinsen RETT RUNDT HJØRNET!! O
frykt og beven! Det betyr at vi jobber dag og natt for å få leiligheten ferdig til innflytting. Likevel rakk jeg å knipse noen bilder i går kveld. Dette er dermed en slags statusrapport. Rosa lillestue/gjesterom ble faktisk ferdig malt i går kveld, og mangler bare strøm og malte gulver.

Gangen trenger et strøk hvitmaling på gulvlistene, og et strøk grått på den ene veggen. I enden av gangen skal det bygges to dører til et hjemmelaget skap. En kjellerlem skal faren min spikre. Strømmen må på plass også her, før gulvmalingen strykes over furugulvet.


Stua er sparklet for siste gang, og skal bare finmales. Deretter er det strøm og gulvmaling her også, før den kan sies å være ferdig. Det er ikke lenge før vi kan si at vi er ferdig å restaurere Fattighuset. Da begynner selvsagt vedlikeholdet, men gjett om vi skal feire før det!

Følg med, følg med. Jeg lover hyppigere rapporter :-)

Marie

18 kommentarer:

Turid sa...

Så flink dere har vært -virkelig stått på . Ganske så imponerernde hva dåkk har fått til av det forfalne huset- alt så gjennomtenkt.
Nesten så æ har hatt lyst til å komme å se......Kos dåkk me sommarn , om du hatt møtt den!

Anonym sa...

Det er veldig inspirerende å se bilder fra huset! Holder selv på med et mye mindre hus (grunnflate 46m2 og takhøyde 190...)
Likte utrolig godt den rosafargen, kan du ta deg tid til å skjekke hva den heter? Ser at den hadde passet hos oss;D
Synes dere fortjener en STOR fest når dere er "ferdige" - blir vel aldri helt ferdig, eller??

(eddas) sa...

Synes dere er flinke.En kan ikke rekke alt...
klemklem

Åshild sa...

Flotte rom og nydelige farger.

Håper du lager en oppsummering for hvert rom. Hvordan de så ut, hva dere har gjort og så ferdig.

Åshild sa...

Glemte. Selvsagt må dere feire.

Lykkeliten sa...

Her er det ikke mangel på arbeidsoppgaver!
Ønsker dere all lykke med videre jobbing, det blir utrolig fint så all ære til dere.

Vibeke fra Bengtgarden sa...

Som dere står på Marie, det ser veldig flott ut så langt. Gleder meg til å se det ferdige resultatet ;-)

Her på Langørgen jobbes det også døgnet rundt, og jeg har absolutt ikke klart å holde målet mitt om minumum 3 innlegg i uka den siste måneden. Men her en kveld ble jeg så frustrert over blogg.no og meldte flytting til:

http://vibekelangorgen.blogspot.com/

Og dermed ble det mer jobbing med å få til bloggen slik som jeg vil ha den. Hurra, nå får jeg til å gjøre mye mer og det enklere!

Vi på Langørgen jobber med kjøkkenhagen vår, som bare blir større og større * smiler*. Men vi begynner å se enden med tungarbeid og når vi er helt ferdig så må det feires med jordbær og champis.

Ønsker dere masse lykke til med siste innspurt, og selvfølgelig må dere feire for dere har virkelig stått på.

Klæm Vibeke

Maris Gyngestol sa...

Kjempe fine bilder! Godt dere fikk kjøpt og ivaretatt fattighuset!! Det blir jo helt utrolig fint! :)

Ha en fin helg!
-Mari

Linda sa...

Så utolig flinke dere er, følger med og blir både inspirert og innponert!
God helg:)

polkadotpeticoat sa...

Looking so good......I love the ceiling!

Bente sa...

Så fint det blir - og så godt det må bli å bli ferdige:)

God helg - klem fra Bente.

Anonym sa...

Er berre så utruleg imponert av dokke to. Det står jammen stor respekt av det de har gjordt. Gratulere med det praktfulle resultatet. Håpar de får nokre kjekke leigebuarar som veit å sette pris på å få bu i eit slikt hus. Lukke til.
Helsing Dirflos...eller NKDLN, om du vil.

Sandoren og Blåsten sa...

Tenk at dere snart er ferdige! Et utrolig pågangsmot og en utholdenhet som det står respekt av. Dere fortjner en skikkelig fest, tenk på alle de arbeidsstimene....Dere er til stor inspirasjon for mange andre!

Innspurten går sikkert unna i en fei og så gøy det er når man kan begynne å møblere!

Ha en fin helg!

Hilsen Gry K

Tulip sa...

Det blir flott iallefall, men skjønner dere vil ha det ferdig til innflytting. da blir det travle dager, og lite blogging, sånn er det bare!

Anonym sa...

Ein veldig morosam blogg å følgje! Ikkje minst fordi du skriv veldig godt, både formmessig og innhaldsmessig. Gode bilete også. Keep ut the good work:)

Trines Hus og Hage sa...

Hei!
Dette blir veldig bra! Herlig at dere ivaretar huset og dets gamle sjel. Det synes jeg er topp. :-) Lykke til med innflytningen. Vi har også et stort prosjekt som vi har holdt på med i lange tider i vårt gamle sveitserhus, men ting tar tid, gitt. Men moro er det jo når man har gjort det selv.
Klem Trine

-Kamilla- sa...

Oi oi oi!! Her går det fremover :0) Blir så flott at!! Nydelig rosafarge på den veggen (har dilla på rosa) Kan jeg spørre hvilken farge kode den har?? Jeg har selv rosa spisetuevegger ;0)
*Klem*
-Kamilla-

Gårdsjenta sa...

Moro å se at det går framover :)

I pinsehelga skjer det store ting for oss også, da skal vi flytte inn i hovedbygningen på gården jeg er fra. Hus bygget i 1860, så er litt å ta tak i der også :)