mandag 19. januar 2009

Det er ikke bare litt vedlikehold ...


Vi synes selv vi nærmer oss slutten på arbeidet i leiligheten vår. Vanlig folk som kommer innom skjønner ikke helt hva vi mener med det. Jeg tok en liten tur med kamera for å ta bilde av noe av det som står igjen. Det er rart med det - huset har vært utsatt for heftig bruk gjennom mange år. Det er ikke bare litt vedlikehold som må til for å huset opp på beina igjen. Heldigvis er tiden da naboene banket på med øks for å komme inn over. Vi prøver å holde en litt høfligere tone i huset nå. Men merkene etter levd liv er store i Kirkegaten 7. Det er ikke alle hakk og sår som kan leges med litt kitt.

A lick of paint is not enough ...
We are starting to see the end of the work in our flat. Visitors will not always agree with our observation, but we´re getting there. I had a tour around the house with my camera. Still, some of the wounds from years of "heavy living", is visible. Luckily, the times when the neighbour knocked on the door with the axe is over. These damages will not be mended with a bit of chewing gum.

1 kommentar:

Anonym sa...

"Hoi, var først inne å kikket på dette nå:). Mye jobb altså:). Det er ikke sikkert dere trenger å rense huset, kan jo være at spøkelsene er strålende fornøyd med all jobben dere har gjort og trives bedre enn noen gang:) one big happy family!!"