søndag 4. januar 2009

Skapet fiks ferdig og (nesten) på plass


Det "hemmelige" skapet jeg har sporadisk har jobbet med siden i sommer, ble høytidelig overlevert husets 40-åring på bursdagen rett før jul. Endelig har jeg somlet meg til å ta et par bilder av det ferdige resultatet. Jeg har klippet og limt i før- og etter-bildene, ikke så lett å se, kanskje, men klikk på bildet, så kommer det opp i gigantformat. I skapet skal vi ha maten vår. Herlighet, så fint det skal bli! Skapet er hvitmalt, med samme grønnfarge inni som stua ved siden av kjøkkenet. Tilfeldig? Neppe. Byggmester Jan-Gunnar har virkelig vært flink med de delene av skapet som var råttent. Det er knapt mulig å se hva som er gammelt og hva som er nytt.

I morges ble kjøkkenet malt nok et strøk, noe som kanskje betyr at det er ferdig. Med de skrøpelige overflatene, er jeg jammen ikke sikker på om tre strøk er nok. Krysser fingrene.

The larder is ready!
Finally, after months of waiting, painting and more waiting, the larder was given to Geir at his 40th birthday before christmas. White on the outside and the same green colour as the living room next door inside. Smashing!
To enlarge the photo, click it.

AND: I also managed to give the kitchen another lick of paint early this Sunday morning. Good girl!

3 kommentarer:

Linda sa...

Har du påført kjøkkenet smerte?

Livet i Fattighuset sa...

Ja, det og. Ganske mye, faktisk. Men vi er jo litt greie også. Lekker skrivefeil rettet opp. Takk for det :-)

Anonym sa...

чтобы добавлять свои статьи, обязательно ли регистрироватся?