lørdag 10. desember 2011

Luke 10: Alle hjerter gleder seg

Endelig lørdag, selv om dagen må brukes til komplett uplanlagte aktiviteter. I går røyk det en del på bilen, så nå venter vi i kø på verkstedet. I mens har vi lånt en bil for å låne svigermors bil i Oslo en ukes tid. Dermed er det biltur på planen istedenfor forberedelser til jul og morgendagens barnebursdag. Da er det en fin start på dagen å henge opp vakre metallhjerter i de mørke kvistene over vinduet.

Og alle hjerter gleder seg! Stjerner og hjerter er vakre julesymboler, og disse nette hjertene minner om at både julen og jorden er skjør. Ta vare på hverandre og andre. En kollega av meg gir alltid like mye til Frelsesarmeen som familien bruker på å kjøpe julegaver. DET er en virkelig god julegave det!

Ha en virkelig fin førjulslørdag - i morgen er det igjen klart for lystenning. Vi ser fram til det som ukens høydepunkt :-)

Adventshilsen fra Marie

1 kommentar:

Anonym sa...

Håper det ordner seg med bilen-og bursdagen! Her males det for harde livet,og pus har sovet hele dagen midt i verdens beste seng bestående av et stort antall yttertøy i en haug på golvet i den ene stua:)Hilsen Toril A.