fredag 30. desember 2011

Snart nyttår! (Og nye prosjekter)

Det er bare å starte nedtellingen til det nye året. Kun timer igjen nå, og mens Gubben og Lillemor er ute for å få hunden klippet til nyttår, er det tid for planlegging. Vi skal ha nyttårsfest med tre andre barnefamilier. Alle tar med noe til et koldtbord, og her i huset stiller vi med grønnkålpai (oppskriften finner du her), verdens beste potetsalat og hjemmelaget gele til dessert. Før festen begynner, tenner vi bål på stranda, slik at ungene kan løpe fra seg ute. Jeg skal lage pinnebrøddeig, så vi får i oss litt sot i tillegg til pølsene som skal grilles :-)

Selv om det fortsatt er jul i huset vårt, er det fint å bytte ut røde tulipaner med vårlige farger. I går så jeg at primulaen har ankommet butikkene, men det får vente til 2012 for vår del. Her skal det jules helt til målstreken. Furutreet det var litt oppstyr rundt, har vist seg å bli et virkelig vakkert juletre, og har ikke felt en eneste nål siden hun kom i hus bittelille julaften.

Etter å ha hatt noen interiør- og oppussingsfrie uker nå, har vi et par prosjekter på trappene i neste uke. Til jul fikk vi nye puter med putetrekk til slagbenken, og stoff til å trekke en skumgummimadrass i tillegg til de fire kjøkkenstolene med. Putene du ser på bildet, er lånt fra våre to sofaer, men i løpet av kort tid, vil de nye putene være på plass. Jeg skal få litt hjelp fra min mormor til å trekke madrassen, for det er ikke gjort i en fei.
Vi har også ombestemt oss når det gjelder tapet i lillegangen. Fra en hvit tapet med grått og lekkert mønster, har jeg fått OK fra Gubben for å kjøpe en mye mer slående tapet. Det blir kult i enden av gangen. Men mye jobb uansett. Der skal både tak og lister males før tapeten kommer opp. Rullene med lys tapet er donert til søstra mi, så de kommer godt med uansett.

Ha en flott tid fram til nyttårsaften, og en fantastisk feiring!

Takk for et godt år!

Med hilsen fra Marie

12 kommentarer:

Hilde sa...

Høres jo ut som en veldig hyggelig nyttårsfeiring! Alltid hyggelig med gode venner man kan dele opplevenslen med. Lykke til med puteprosjektet og gangen!
Godt nyttår
Hilde

polkadotpeticoat sa...

the tour of your home is wonderful and the table....how the rest of the remodel coming along?

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Koselig med et sammesurium av voksne og barn på nyttårsaften!!

Kos dere masse, Klem Anna

LIVS LYST sa...

Godt nytt år, Marie!!

Vi knottes på nyåret ;O)

Liv

Fjellets datter sa...

Det er sånn med furua...den feller ikke mange nåler! Nydelige tulipaner...og lykke til med grønnkålpaien og alt det andre gode!
Ønsker deg et innholdsrikt, kreativt og spennende nytt år!
Nyttårsklem fra Kristin

Anonym sa...

Koselig at julefurua ble suksess og ikke katastrofe:) Gleder meg til å se gangen ferdig- både hos dere og hjemme. Vi var på førjulsfest hos venner på bergenskanten,med stort og variert koldbord.(Godt vertskapet hadde fått molter og fisk av oss!)Der stilte alle opp med hver sine retter, men dette er ikke vanlig å gjøre der vi bor. Men kanskje vi bør innføre det i vennekretsen. Godt nyttår! Hilsen Toril A.

Anonym sa...

Koselig at julefurua ble suksess og ikke katastrofe:) Gleder meg til å se gangen ferdig- både hos dere og hjemme. Vi var på førjulsfest hos venner på bergenskanten,med stort og variert koldbord.(Godt vertskapet hadde fått molter og fisk av oss!)Der stilte alle opp med hver sine retter, men dette er ikke vanlig å gjøre der vi bor. Men kanskje vi bør innføre det i vennekretsen. Godt nyttår! Hilsen Toril A.

Mia, New Room Interior sa...

GODT NYTT ÅR! Takk for alle spennende prosjekter og fine bilder du har delt i 2011, gleder meg til mer i 2012! KLEM

Anne (Moseplassen) sa...

hehe, godt å høre at du også har forstått at furu er finfint juletre :) For det er virkelig det, og som du sier så drysser de vanligvis mye mindre enn granene.

Primula så jeg også i butikken! Ble så glad, men lot de stå litt til, her er liksom fortsatt nok juleblomster, må posjonere litt føler jeg.

Og. Godt nytt år Marie!

Anonym sa...

Godt nyttår:) Vi hadde også litt oppussingsfri....men gubben bare MÅTTE gjøre noe i romjula. Været innbød ikke til skiturer så derfor ble det litt hus-syssel isteden;)

Spent på å se tapeten dere skal opp med i gangen:)

Ha ei fin helg:)

Brocante sa...

Hei og godt nytt år til deg og alle dine! Regner med stormen har avtatt nå og julefurua er ute av huset? Enig med deg der - julegran må det være - og den må være en vanlig gran og ikke edelgran!

Unknown sa...


اننا في شركة الرائد للخدمات المنزلية نقدم خدمات ممتازة في الدمام بافضل الاسعار بجودة عالية لمزيد من الخدمات تفضل بزيارة

شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام شركة تنظيف سجاد بالدمام
شركة تسليك مجاري بالدمام شركة تسليك مجاري بالدمام
افضل شركة تنظيف بالدمام افضل شركة تنظيف بالدمام
شركة مكافحة الفئران بالدمام شركة مكافحة الفئران بالدمام
ارخص شركة نقل عفش بالدمام ارخص شركة نقل عفش بالدمام