søndag 4. desember 2011

Luke 4: To lys i stjernesko

4. desember, og bursdagsdag her i Fattighuset. Lillemor har blitt fire år, og selvsagt har vi tent fire lys. Men samtidig er det jo andre søndag i advent, så da har vi også tent to smålys i vinduskarmen. Det kan aldri bli for mye lys i mørketida :-)

De små og vakre stjernestakene i jern gjør seg mot de gamle krukkene. Lysene er også søte, men de brenner raskt ned, så det er viktig å holde et øye med dem. 20 dager igjen til jul, og vi har jammen det meste igjen på "gjøre-lista". Ikke har vi laget ønskeliste og ikke har vi kjøpt en eneste gave. Men 20 dager er lang tid, og vi kommer nok i mål før julaften kommer.

Ha en fin annen søndag i advent. Husk at du kan få en ekstra julegave av oss i Fattighuset hvis du besøker gårsdagens kalenderinnlegg. Det finner du her.

Vil du lese fjorårets kalenderinnlegg fra 4. desember? Det finner du her.

Mange julehilsner fra Marie

5 kommentarer:

polkadotpeticoat sa...

Your candle light looks beautiful.....

Anonym sa...

Auda,det var i dag det var bursdag,ser jeg.Gratulerer hjerteligst til lillevennen! Hilsen Toril A.

Helene sa...

Gratulerer med fireåringen :)))

furnitureswrry sa...

شركة تنظيف مجالس بالرياض
شركة تنظيف كنب بالرياض
شركة تنظيف سجاد بالرياض
شركة تنظيف موكيت بالرياض

anosh sa...

Saudi Arabia Experts Company
It is normal to put furniture in our homes as if it will remain forever. We carefully arrange bedroom furniture, kitchen cabinets, air conditioners, washing machines and dishes. The time and effort required by the transfer, and the expected risk of furniture on the other hand, but all of this may apply to the usual methods of moving furniture or managing furniture alone, but it can end entirely with a specialized furniture transfer company
شركة تركيب اثاث ايكيا بالرياض
شركة تركيب ستائر بالرياض
شركة تنظيف مكيفات بالرياض
شركة تركيب غرف نوم بالرياض
شركة تركيب باركية بالرياض