fredag 31. juli 2009

Nye lenestoler i hus


Selv om dette strengt tatt er en blogg om renovering og oppussing, kan jeg ikke dy meg fra å skrive en liten stubb om hvor lykkelig det er mulig å bli over et par nye lenestoler. To stoler krever selvsagt to turer til Ikea (siden jeg ikke klarer å rygge med henger og må stappe alt inn i bilen). Men med godt mot og dårlig tid (tre timer fra Holmestrand til Slependen og tilbake - inkludert handling av fire lamper og en lenestol med ekstra trekk), ble sittekomfort og hjemmehygge sikret i gårsdagens drittvær.

To nye stålamper ble også kjøpt, noe som gjør at mysingens tid ser ut til å være omme. Belysning er jammen vanskelig. Jeg vil gjerne ha både stemning og praktiske løsninger på en gang. Det ser ut til å koste penger. I mens blir det mest stemning. Det er ikke det verste man kan ha.

6 kommentarer:

Hilde Heimdal sa...

Hehe ikke bare enkelt å handle to lenestoler !! :o)

Men flotte var de da !! :)

ralfefarfars paradis sa...

Dere får det bare så fint;)

Anonym sa...

Kan selv huske hvor glade vi var da vi endelig hadde penger nok til to godstoler i stua.Vi bygde hus i 1973 og hadde ikke nåla i veggen da vi startet. Men så er lykken desto større for hver ting en klarer å spare til.Det ble ikke brukt penger på unødig pynt og fjas før vi hadde skaffet alle de nødvendige tingene. Lykke til videre! Jeg følger med:) Toril A.

Ingunn sa...

Å så fint det ble.

Ha en fin uke.

Klem ingunn

Kjersti K sa...

Hei - for en lekker veggfarge! Hva slags farge er det tro??

Livet i Fattighuset sa...

Fargen heter Fjell 31.
Marie