onsdag 9. juni 2010

Aiaiai, nå er dere vel lei ...

...av å høre om agurkprosjektet her i huset. Men det kommer ikke til å stoppe her :-) De tre agurkplantene som ble satt ut 23. mai har ikke overlevd. Det ble nok for kaldt og for trekkfullt. Dermed må jeg feste min lit til plantene som fortsatt bor inne. Og gjett om de skyter fart! De må snart bindes opp nå for å få nok lys. Jeg har akkurat lært at det hunblomstene som gir agurker, og at alle hannblomster må fjernes. Moro!


Allerede er det sju-åtte agurker i vinduskarmen. Snart klarer vi oss sjøl, og kan ha et lite opphold fra grønt-disken på butikken. Hoho, dette blir deilig å følge med på.

OK. Nok agurknytt for i kveld. Nå skal det ut og hages litt mer!

Ha en finfin onsdagskveld.

Hilsen Marie

5 kommentarer:

BenteOO sa...

Det finst jammen verre agurknytt enn dette! Du har i tillegg orientert oss ikkje-vitande som ikkje har hatt agurkar i vinduskarmen noko om han- og hoblomar - då vart det litt biologi attpå!

Anonym sa...

God agurktid! Hilsen Toril A.

Mia sa...

Jisses, dette blir en djungel! Ska du lägga in sura gurkor eller salta eller tzatziki, eller alltihop, du kommer att får massor av gurkor om detta fortsätter :)

Anonym sa...

gratulerer med kulturminneprisen!

Hilsen Lars Ivar H

Livet i Fattighuset sa...

Her blir det nok tzatziki og salater og agurk naturell i flere uker framover. Men ennå er det lenge til de har fått spisestørrelse :-)

Lars Ivar, takk for det!