lørdag 19. juni 2010

Den som ler sist, ler best!Haha, humrer jeg for meg selv. Jammen fikk jeg mye tyn for å min utålmodighet i vår. Jeg hadde sådd frø altfor tidlig. Blomkarsen ble plantet i månedskiftet mars/april, mens anbefalt tid visstnok var slutten av mai, begynnelsen av juni. Men hvem har blomkarse som blomstrer i dag? Juhu, det er oss, det. Jeg har vannet og snakket med de spede, grønne spirene mens de har kost seg inne i vinduskarmen.


Trikset med å sette frøene rett i vinduskassene de skulle bo i i sommer var lurt. Da frosten var over, hang jeg dem rett ut. Og da ble de raskt kraftige! Jeg har sådd blomkarse rett i kjøkkenhagekassene også, de er snart 15 centimeter høye, så det tar nok litt tid før de skal blomstre :-)

I dag er det sjørøverfestival her i byen, så her løper det en liten minipirat rundt i en skjelettkjole. Livet er sammensatt, gitt :-)

Fiiin lørdag!
Marie

3 kommentarer:

Ramme Alvor sa...

Bare le du, det er deg vel fortent!
Eg tykkjer blomkase er den enklaste og greiaste planten eg veit. I tillegg er den dekorativ og etandes. Eg hadde enorme mengder av den heilt til hjorten fann ut det same som eg. Må derfor unngå slike gode og vakre plantar for å kunne ha noko i fred. So no nyt eg din!

Ship ohoi!

Anonym sa...

Kjekt å se på i det deprimerende silregnet og 7 grader vi har her i dag.Vil ha SOMMER! Hilsen Toril A.

Lappeline ♥ sa...

Heldig er du som har blomkarse allerede.
Fine er de uansett når de blomster.
Det var en stund jeg ikke likte de for i blokken der jeg er oppvokst var det mengder av blomstene...men nå en god del år etter syntes jeg de er fine.

Ha en fim lørdags kveld

Klem