fredag 18. juni 2010

En fest å legge seg!


Bloggverden er full av vimpler og flagg i alle farger og former. Det går en vimpelbølge gjennom landets barnerom. Haha, har jeg tenkt i mitt stille sinn. Fint til bursdager, men kanskje litt voldsomt til hverdags? Vel - jeg har ombestemt meg. I går fikk vi en fin gave fra Dublin, pakket inn i en gaveeske fra Accessorize. Innsiden var så lekkert mønstret at jeg ikke hadde hjerte til å kaste den.


Dermed ble det målt, klippet og stiftet sammen en vimpelrekke, slik at det skal bli en fest å legge seg om kvelden. Liv hos Livs lyst inspirerer andre til å lage vimpler av tapetrester. Jeg tror jammen jeg skal lage en til gjesterommet også. En i blåhvit, engelsk, gammelmodig mønster. Da tenker jeg gjestene roper hurra før de hopper under dyna :-)


Hipp, hipp, hurra til alle - i morgen er det lørdag. Det er vel verdt å vimple litt for?

Ha en fin fredags kveld.

Marie

3 kommentarer:

Hvit Villa sa...

Vel verdt en vimpel det, ja! Hihi, vi blir vel påvirket av hverandre mer eller mindre alle sammen ;-) Ha en flott helg, MED vimpling!

Bettum Villa sa...

Kjempe fin vimpel! Har ingen selv, men det klør i fingrene etter å lage en når jeg skal lage hobbu-kroken min... en gang.
God helg!

Klem Madelén

Unknown sa...

zeal replica bags This Site k4b57t6f87 replica bags korea why not find out more s0s96y3z78 best replica designer bags replica goyard bags replica bags online uae replica hermes handbags n0g07p2n11 replica bags canada