søndag 30. oktober 2011

Uhu, for et hyggelig monster!

Det er skumle tider ... En lørdag i slutten av oktober er ikke helt som vanlige lørdager. Her i Holmestrand var det godtejakt i butikkene for alle utkledde barn. Dermed stakk Lillemor av med pappaen på slep. Den fæle og fine oransje plastbøtta hun fikk seg i fjor kom godt med.

I lekkert strikketøy fra topp til tå, var det selvsagt litt vondt for mor å dra på den blanke edderkoppheksedrakta over. Men hovedpersonen selv var mer enn fornøyd, og en tur i byen avslørte at det er flere som hadde forberedt seg langt bedre enn oss.

Senere på dagen var det klart for monsterprinsessebursdag til en liten venninne. Av med heksa, på med tyllskjørt, tiara og mer monstersminke. Uhu, for et skummelt lite vesen!


Mon tro om det skinner igjennom at mor har sansen for Hank von Helvete? Ryktene skal ha det til at den skumleste av alle i den barnebursdagen var bursdagsbarnets mamma, som hadde hatt Cruella de Ville som forbilde. DET hørtes ultrakult ut!

Hmmm.. Nå er det vel mandag som er den store godtestjeledagen. Vi har noen godter klare, et gresskar på lur og en lykt til trappa. Da har vi bidratt med vårt i høstmørket :-)

Ha en fin kveld!

Marie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så flott litta frøken :) Hihi, søt og "skummel" på samme tid ;)

Hilde. sa...

Nydelig strikke genser lille frøkna hadde på seg. :)