søndag 14. februar 2010

En spiselig opplevelse

Hagen fortsetter å ta form i photoshop (og inni hodet mitt). Mens det er meldt om enda mer snø i uka som kommer, blir jeg stadig mer vårlig til sinns. De to siste bedene i kjøkkenhagen presenteres her. Det ene er fullt og helt forbeholdt rabarbra. Det er jo så innmari godt! Tenk på alt vi kan lage av rabarbra. Nabobedet skal romme bønner i pyramideform, løk og purre. Lurer på om vi virkelig får til dette.

Ellers finnes det allerede rips, solbær, stikkelsbær og aprikoser på tomta. På ønskelista står plommer og epler i espaljerte trær. Da tar de fryktelig liten plass - noe som passer i vår lille hage. I solveggen på uthuset håper vi å få plass til tomater. Dessuten skal et par rader med poteter danne en minihekk mellom kjøkkenhagen og resten av hagen.

Ha en fortsatt fin fastelavn, valentines og morsdag! Og en super uke!

Marie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Spreke planer du har:) kjøkkenhage krever såpass mye at akkurat det har jeg ikke planer om å lage i min hage....men roser skal det bli pluss at vi allerede har epletre, pæretre, morelltre og plommetre;)

Fine plakater:)

Anne (Moseplassen) sa...

herlige planer :D
Rabarbra er utrolig tøffe på våren når de kommer opp, det var en av de første hageoverraskelsene her på Moseplassen, noen mystiske mørkerosa ailiens...

Nå er presentasjonen til Frøken Solslikk 2010 ferdig, takk for at du deltar :)