lørdag 15. mai 2010

Litt vel tidlig ute, kanskje?

I vinduet på biblioteket har squashen kommet med to nydelige, oransjefargede blomster. Men hva gjør jeg nå, da? Jeg har allerede hørt at jeg har sådd for tidlig. Men kan denne fortsatt flytte ut i hagen når 17. mai er over? Noen med squash-erfaring som kan hjelpe med et råd, mon tro?Været ute nå er ingenting å skryte av, men langtidsvarselet skryter om sol og over 20 gradet i uka som kommer. Gjett om det skal nytes! Da må det plantes og fikses rundt huset. I dag skal steinleggingen i hagen fortsettes, før jord og plen får plass om noen dager. Spennende tider. White trash-looken nærmer seg slutten! Hurra for det!
Agurkene stortrives i vinduet, og får nok stå der litt til før det er utetid for de lange, grønne.

Ha en fiiiin lørdag!

Marie

2 kommentarer:

Tulip sa...

Så heldig du er som har fått blomst på planten.
Kan nok hende det er lurt å vente noen dager før den settes ut for godt... Det er en stor overgang fra en varm vinduskarm til en kjølig natt ute!

Lykke til!

Mia sa...

Ja det kan fortfarande bli någon frostnatt, men är du utrustad med fiberduk går det dsäkert bra. Men det gäller att skola om plantan, vänja den långsamt till uteliv heter det. Jag har nog aldrig klarat vänta men satt mina ut när det är varslat mulet och regn, med duk då dom första dagarna, dessvärre inte alltid med lyckat resultat, men som oftast har det gått bra. Ska bli spännande att se hur det går med din köksträdgård nu :)