søndag 16. mai 2010

Dagen før dagen

Den som har 22 vinduer må ha fryktelig god råd for å fylle blomsterkasser til 17. mai. For oss er det helt uaktuelt, og Fattighuset ville sikkert sett grusomt oppdollet og jålete ut hvis det hadde slynget seg blomkarse, petunia og eføy fra alle vinduene. Dermed har begrensningens kunst vært fin å ha, og fire vinduer er nå pyntet til 17. mai. Foreløpig den ultraenkle varianten eføy med litt mer eføy - men da er jeg vel også helt sikker på at den overlever en kald natt.

Stemødrene i terracottapotter utenfor døra har nå fått selskap av denne nydelige lysrosa hortensian jeg fikk til bursdagen min. Grusen den står i er ikke like lekker, men oioioi, så praktisk mens vi venter på stein.

Vanningen tar himmelens åpne sluser seg av. Fint i dag, men litt sol hadde vært enda bedre i morgen.

Ha en fin 16. mai!

Marie

PS: I dag er iskremen Pin-Up (fra Tønsberg) 60 år. Hurra for den også! Den laaaaange historien kan du lese her på tb.no.

4 kommentarer:

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
De grønne eføyene var fine mot den rød veggen, og dere er fint pyntet til 17. mai! Vi får håpe på fint og varmt vær!

Klem Cathrine :-)

BenteOO sa...

17.maikomiteen har lagt om programmet - og toget vårt går ikkje forbi i gata vår i dette året. Blomane til 1.mai-toget i raudt/kvitt og blått held framleis i påvente av at peonar, liljer og roser brukar lang tid i år...

Takkar for lenkja til Pin-up isen!
Vakker gründerhistorie!

fanny sa...

Synes det er superfint hos dere jeg:)

yanmaneee sa...

pg 1
balenciaga shoes
off white nike
golden goose
supreme outlet
yeezy supply
curry 7 shoes
supreme clothing
paul george shoes
michael kors outlet