lørdag 12. mars 2011

To dagers inspirasjon - og så litt sparkling

I to hektiske dager har jeg vært på en konferanse i Danmark. Bildet over viser den inspirerende utsikten fra femte etasje i mediehuset Berlingske i København. Akkurat da bildet ble tatt, skinte sola. Ellers var det mye regn og kaldt i danskenes hovedstad - men ikke et snøfnugg å se :-)

København om våren er ikke å forakte, og det første jeg så da jeg svingte ut fra hotellet, var en minimini blomsterbutikk. Utrolig inspirerende og vakker, var den. Utenfor det gule murhuset sto løkplanter i kø på lekre sinkfat. Blomstene våte og friske av vårregnet, og virkelig et lyspunkt i gråværet.

Selvsagt fikk jeg umiddelbart lyst til å kjøpe-kjøpe-kjøpe, men særlig praktisk er det ikke å sjonglere innpakkede blomster i drosjer, på toget og på flyet. Spesielt når den danske mannen på flyplassen også pukket på at håndvesken måtte pakkes inn i håndbagasjen for å få med begge ombord. Jeg ser for meg hvilken pakkenellik jeg ville sett ut som dersom jeg i tillegg skulle presset en bråte lekre løkplanter ned i den lille kofferten min. Da er det fint med bilder.

Vel tilbake i Norge har jeg en blank lørdag til disposisjon i blå dress. Aller først skal jeg pusse ned helsparklede panelvegger. Og deretter sparkle litt mer. Jeg skal ta bilder av veggene nede nå, for dere kommer til å humre godt når dere ser hvor mye sparkel som må med. Det er utrolig hvor mange spikerhull det er plass til på en enkel kjøkkenvegg.


Dessuten skal den rosa fuglekassa også pusses (joda, den måtte sparkles heftig), og males et strøk til. Taktekkingen er outsourcet til faren min, slik at det skal bli vanntett. Vi i Fattighuset kan jo ikke akkurat tilby Pipp og Co en ny leilighet med taklekkasje heller! En viss stolthet har vi tross alt.

Ha en fin lørdag - sparkelbilder på vei i morgen tidlig :-)

Marie

4 kommentarer:

Blomsterpiken sa...

Det er så deilig å se at det begynner å bli VÅR! Ha en fin lørdag!

Husmannsplassen i Hidlesundet sa...

Herlige København! lengter alltid tilbake dit. Men ofte kaldt der. Skjønne bilder! Venter på våren her også - enda.
Lykke til med sparklingen:-)
Klem fra Hjørdis

Mamsens hus sa...

Hei. Jeg har fulgt bloggen din en stund, men først nå fått meg egen blogg. :)
Jeg er stum av beundring. For en innsats dere har gjort, og så flott det blir!! :)
Veldig hyggelig å lese bloggen din, så jeg legger meg til som følger.
Ha en fin dag! :)

yanmaneee sa...

curry 4
jordan retro
jordan shoes
adidas nmd r1
jordan shoes
nike air max 2018
fila sneakers
fila
nike shox for men
nike air max 2019