mandag 10. august 2009

Nymalt hyttestue


Joda, det er slik dagene går. Er man ikke igang med et prosjekt hjemme, kan man jo like godt ta på seg et prosjekt for andre. Siden lillemor har vært astmasjuk de siste dagene har vi tatt en oljemalingspause her hjemme. Da kan jeg vise fram hva vi brukte de tre eneste dagene vi reiste bort i ferien til:


Jommen malte vi ikke hytta til svigermor. I mange år har vi fyst på å gyve løs på de mørke furuveggene. Endelig fikk vi ja, og med lillemor på Oslo-ferie hos farmor og storebror på Sørlandet, reiste de to håndverkerne fra Fattighuset for å gi stugan en real ansiktsløftning. Tre lag hvitmaling på stuevegger, gangvegger, gangtak, kjøkkentak måtte til. Og FIRE strøk i stuetaket, der de mørke dragerne har dominert lenge. Tilsammen 40 timer gikk det med, og enda fikk vi ikke malt vinduene. Det var så vidt vi orket å lese ukeblader og drikke kald øl på hotellet der vi hadde innlosjert oss.
Dessverre rakk vi ikke å innrede noe mer før vi måtte tilbake til gamlelandet. Men i løpet av høsten får vi alt på plass. Nytt kjøkken fra Ikea skal også inn før vinteren kommer. Fy fasan så fint det ble!

4 kommentarer:

små og store drømmer sa...

Å ja. Det ble kjempefint. Utrolig hvor stor forandring hvitmaing gjør :)
Vi har ikea kjøkken, ikea bad og ikea garderobe. STRÅLENDE fornøyde!

Blå-hvit samlemani sa...

Nå har jeg lest igjennom hele bloggen deres, og jeg må si at jeg er imponert at dere orker holde på i årevis. Mange ville bare gitt opp. Alt sliter er verdt det når en ser det flotte resultatet.Så fint det blir.

lykke til videre!

Janne sa...

FRA FACEBOOK:
Mye som ordnes med noen liter med hvit maling!

Cathrine sa...

FRA FACEBOOK:
Hvor får du energien fra? UTROLIG hva dere får til. Dere er bare superflinke. Ble superfint.