søndag 2. august 2009

Soverom til begjær


Endelig har de tre lagene gulvmaling tørket på husets hovedsoverom. I kveld blir det flyttesjau og vår aller første overnatting i eget soverom. Vår tid som overnattingsgjester i stua er omme. Hurra!

Det har vært en lang og møysommelig jobb for å få dette rommet tilbake til det vakre rommet vi ser i dag. Her har vi fjernet takplater, gulvbelegg, koreapanel og mye mer. Panelbordene på veggene var helt opphakket, så vi har lagt en kopi over. Under den originale panelen er veggen rappet oppå tømmerveggene. Kanskje vi i neste omgang prøver å finne tilbake til rappingen. Men det blir noen år til. Fargen på veggene har nummer s2502-Y, og er en gråfarge som ser ut til å forandre seg ganske mye med lysets endringer. Noen ganger er den helt grå, andre ganger mer grågrønn.
10 kommentarer:

Torunn sa...

Fantastisk forandring!
kan tenke meg det blir deilig å flytte fra stua ja :-)

Torunn

Anonym sa...

Det var litt av en forskjell! Toril A.

Anna sa...

Elsker å se disse før og etter prosjektene på bloggen din. Fargen på veggen er utrolig fin, og jeg har brukt en lignende, men litt lysere, på kjøkkenet vårt. Kan tenke meg dere har brukt mye tid på dette, for veit hvor mye jobb det er med å rive alt. Men flott blir det :)

Anna

mali-mo sa...

Så flott det ble!!!! Nydelig gråfarge på veggene, og kjempeflott listverk. Kan jeg få spørre deg om hvilken type/merke gulvmaling dere har brukt? Syns det var fantastisk med et så flott resultat etter bare tre strøk??????

Livet i Fattighuset sa...

Vi bruker Oxan oljemaling (glans 40) på gulvene. Den er overmalbar etter 12 timer hvis du ikke tar for tykke malingslag. Tre tynne lag dekker helt supert, men denne gangen tok jeg i litt på det siste. Ble ingen forskjell på resultatet annet enn at det tok et ekstra døgn før vi kunne gå på det.

Marie

Brocante sa...

Herre min for en forskjell. Nå gleder jeg meg SÅ til å se rommet med møbler...

små og store drømmer sa...

Så utrolig fint. Det som er gøy med oppussing er å se forandringen. Dette ble lekkert.. :)

ralfefarfars paradis sa...

Gulvet ser bare så fint ut;) Enorm forandring- dere har virkelig gjort en kjempeinnsats;) Håper rommet innfrir forventningene;)

små og store drømmer sa...

Ja det var et veldig koselig sted.
Også hadde de masse interiør der:) :)
Flere utsalg også.
Verdt et søndagsbesøk.
Klem klem

Fargelykke sa...

Det ble knallfint!!