søndag 16. august 2009

Litt av en velkomst!

Deilig pakke i posten

I går fikk vi en pakke i posten. En kjempetung, men ikke så innmari stor pakke. Selv om jeg selv har bestilt innholdet, var det spennende å se hva som var inni. Tre flotte dørmatter i smijern åpenbarte seg fra den brune pappen, og jammen er de ikke enda lekrere enn jeg hadde trodd. Jeg har lett lenge etter noen som har perfekte mål, for dørmattene skal brukes til noe helt spesielt. I nettbutikken igroshage.no fant jeg ut at de minste ristene hun hadde var 60 centimeter lange. Akkurat så langt er det mellom granittblokkene på veien og inngangsdøra på forsiden av huset.

Dagens halvveis-løsning med planker og ei dørmatte

Da vi kjøpte huset var denne gapet lukket med en flott oppmurt platting med gatestein på. Dette var veldig pent, men gjorde at alt regnvannet fra veien rant inn på dørstokken. Dermed råtnet døra sakte, men sikkert. Nå skal vi bygge en ramme av impregnert, men malt treverk. De tre smijernsristene skal legges nedi rammen, slik at man tråkker på ristene for å komme seg inn i huset. Dobbelt lurt: Vannet kan ikke lenger renne inn på huset, og alle som vil inn kan tørke seg godt av på beina på de vakre dørmattene.

Smijernsherligheta

Under ristene skal vi legge et lag rullestein som en pen avslutning. Guri, så lure vi er. Nå er det bare å tegne den aller beste løsningen. Vi tar imot forslag, hvis noen har innspill i sakens anledning. Dessverre må vi grave litt i gata før vi kan sette igang, men da har vi jo god tid til å få det riktig med en gang.

Ei vakker dør fortjener vakre omgivelser

7 kommentarer:

Black Feathers sa...

Heisann, "snubblet" over bloggen din og ble sittende å lese. Litt av et hus prosjekt dere har. Men flott blir det skjønner jeg. Sånne jern dør matter er knall stilige, så nå blir det flott utenfor døren ;)

Takk for titten og ha en flott kveld ;)

Armkroken sa...

Hei! Jeg også falt innom her - fant deg på NIB og er glad for det :) tittelen på bloggen din er så koselig! Legger meg til som følger jeg! Ha en fortsatt fin kveld :)

Janne sa...

FRA FACEBOOK:
Det her blir det mest gjennomførte huset i hele Vestfold! Om ikke hele Norge!

Anonym sa...

Dette blir bra! Toril A.

yanmaneee sa...

cheap jordans
christian louboutin sale
louboutin shoes
coach outlet
air force 1
calvin klein outlet
coach outlet sale
moncler
mbt
coach factory outlet

yanmaneee sa...

kobe 9
off white jordan 1
adidas yeezy
jordan shoes
adidas gazelle sale
adidas nmd r1
retro jordans
coach outlet
louboutin shoes
zx flux

patoo sa...

find this replica designer bags wholesale hop over to this site replica gucci check these guys out www.dolabuy.ru