mandag 31. august 2009

Ikke bare en pinnestol


Traust, norsk møbeldesign

I går fikk vi en fantastisk gave. Et lite mahogny stuebord med fire lekre, men slitne stoler, et lite mahogny spillebord og tre budalsstoler. Bymøblene står i stor kontrast til de tradisjonelle, norske pinnestolene fra Budal i Midte Gauldal. Men de skal stå i hver sin ende av huset, og kommer til å fylle hvert sitt behov. De lakkerte møblene skal få en omgang med klut og polish før de kan vises fram. Imens står de tørt og godt og venter på en bedre tilværelse. Etter en god stund i garasjen til Tom og Annbjørg klarer de nok å vente litt lenger før de kan tas i bruk igjen.

Budalsstolens pinnedesign tar litt tid å male,
men blir nok glad for et strøk eller tre.

Budalsstolene skal vaskes, pusses og males hvite. Siden får de følge med alle de andre odde kjøkkenstolene vi har samlet gjennom årene. De "pene" møblene vi har arvet må nok ut av kjøkkenet og inn i bestestua. Jeg tror alle de ulike stolene kommer til å bli fine sammen når de bare får lik farge. Liker godt "fra hvert prestegjeld"-tanken.

2 kommentarer:

Sjova sa...

Heilt enig med deg om at mange forskjellige stolar i same farge gjev liv rundt bordet!Må elles sei de har ein fantastisk inspirerande blogg, faktisk mykje av grunnen til at eg prøvar å lage ein eigen, om kons renoveringsprosjekt; dog i mykje mindre målestokk:-)Gledar meg til å sjå vidare framdrift i fattighuset.

yanmaneee sa...

retro jordans
converse outlet
adidas yeezy
huaraches
louboutin shoes uk
adidas nmd
jimmy choo shoes
kobe basketball shoes
fila shoes
christian louboutin shoes