torsdag 30. september 2010

Blåhvit morgen

Noen ganger, når det plutselig dukker opp et ekstra kvarter med tid som ikke skal brukes til noe annet, lager jeg frokostblanding. Først må ovnen settes på 200 grader, og mens den varmer seg, hakker jeg nøtter og mandler. Langpanna fyller jeg med havregryn, solsikkefrø, gresskarfrø, sesamfrø og eventuelt andre frø som måtte finnes i hjørneskapet. Alt blandes godt med nøttene, og dryppes med flytende honning. Skyv alt inn i ovnen, der det koser seg til det blir gyllent. Det er deilig med rosiner i også, men de blir fort brent, og kan med fordel has i mot slutten av steketiden, eller når alt er ute av ovnen igjen.

Mens frokostblandingen blir kald, er det nesten umulig å ikke tjuvsmake. Brente mandler med honningsøtning er DEILIG! Det er nesten så det er unødvendig med melk på. Men når frokosten skal serveres sammen med dagens avis, tente kubbelys og en kopp te på blårutet duk, må det nok også melk til. Den lille tiden i otta før noen andre står opp, er luksustid. Da går tiden sakte før den plutselig raaaaser avsted igjen før morgenstell, barnehage og jobb. Mens vi andre haster avsted, får frokostblandingen stå til pynt i en glasskrukke.

Ha en fin frokost!

Marie12 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Takk for godt tips,dette hørtes deilig ut..Ha en flott torsdag!!Klem Linda:)

Gammel stil sa...

Takk for tips! Nå fikk du oss sulten!! hehe:) Synes det er deilig med frokostblanding selv vi, spesielt hjemmelaget:)

klem!

Unknown sa...

Ah dette hørtes godt ut.. ungene spiser sånn blanding i yoghurt, men å lage selv har jeg ikke prøvd enda. Det er sånne ting jeg "tenker" jeg skal gjøre.. og så stopper det der, men det kan hende en dag at jeg slår på stortromma og setter i gang:)

Hege sa...

Mmmmmm, høres deilig ut! Vi voksne i huset er frokostblandingsmennesker i ukedagene, så dette må jeg prøve ja! Takk for tips;)

Ha en flott dag!!!

Klem

Mia sa...

Mums, det låter gott. Hemmalagad frukostblandning är det bästa, så vet men ju också vad det innehåller :)

nr14 sa...

Takk for tipset...faktisk mulig jeg skal prøve ut den der:) Her i huset er nemlig ungene litt "hekta" på havregryn og melk til frokost og da er det kjekt med litt variasjon:)

Ha en fin fin dag videre:)

Anonym sa...

Hørtes godt ut! Hilsen Toril A.

Gunn sa...

Mmm, det så godt ut. Tror nesten jeg skal prøve selv :)

mimmi-leone sa...

Dette hørtes veldig godt ut, og jeg har sansen for det som er hjemmelaget.

Tusen takk for tips!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Brocante sa...

Ja takk - kommer gjerne til forkost jeg! Dette så da kjempegodt ut - og er det sikkert også.

yanmaneee sa...

off white clothing
jordan shoes
kyrie 6 shoes
air max 2017
jordan 13
yeezys
adidas tubular
vapormax
kobe 11
moncler

rosmea sa...

important link sex chair,dog dildo,sex dolls,wholesale sex toys,wholesale dildo,dildos,wholesale sex dolls,cheap sex toys,dildos his comment is here