torsdag 12. november 2009

Ambisjoner og anger

I skapet ligger en pose. I posen ligger metervis med rødrutet stoff. "Fantastiske gardiner til barnerommet", tenkte jeg. Det rare er at disse gardinene ennå ikke har klart å sy seg selv. De har liksom ikke helt modnet i løpet av månedene i skapet. Merkelig utvikling ... Eller mangel på utvikling ... Men kanskje ikke helt ukjent? Symaskinen har nemlig hikke og må på sykehus.Dermed tok jeg i dag en snar omvei på vei hjem fra jobb. En rulle-lift-gardin i røde og hvite striper ble med under armen på vei over torget. Litt drilling, litt skrueleting (ingen panikk eller raserianfall denne gangen) og vips hadde Lillemor fått gardinene hun sikkert har ventet på i et halvt år. Ja, eller ... i hvert fall er hun veldig fornøyd med sin nye "gedin", og viser den stolt fram til alle som komme innom.


Det hender det er et lite hav i mellom ambisjonsnivået og gjennomføringsevnen. Jeg er vel ikke aleine om det her i verden. Og akkurat det stoffet skal jeg klare å bruke til noe annet. En dag. Angrer ikke! Jeg har jo allerede sneket meg til en liten jafs av metervaren til et prosjekt av helt annen profil. Ta gjerne en kikk på hvordan den stygge Canal Digital-boksen fikk sin franske fortausduk.


Husk at du kan vinne fiiine lysestaker til jul hvis du legger igjen en kommentar på innlegget om jubel og jubileum i Fattighuset. Trekningen er 15. november.


Ønsker alle en fin, effektiv og kreativ dag.
Hilsen Marie

5 kommentarer:

Arneberg sa...

Hi-hi,slike "gediner" er jo bare lekre!Jeg har ikke tall på hvor mange meter med stoff jeg har kjøpt gjennom årenes løp(som skulle bli gardiner)men som har endt opp som veldig mye annet....Jeg liker også løsningen med CD boksen din..det meste kan gjemmes på en kreativ måte;-O
Ha en riktig fin torsdag i Fattighuset.Hilsen Mona

Heidi sa...

*Jeg rekker opp handa*
Kjenner meg igjen, ja! Mage halvferdige prosjekter her og der. Men jeg må si det virker som beboerne i fattighuset er utstyrt med store mengder pågangsmot, ambisjoner og evner til å gjennomføre. Du må huske at det ikke er mulig å rekke alt, heller da! Husprosjekte deres tar pusten fra meg...

Benedicte sa...

Sitter egentlig og jobber overtid og fant ut at jeg skulle se om Fattighuset i Oslo ville ta i mot min gode gjerning.. Det jeg trodde var Fattighusets hjemmeside viste seg plutselig å være en langt hyggeligere side av en helt annen Fattighus-karakter. Det ble med andre ord ingen god gjerning fra meg, men heller en koselig rundreise i et spennende oppussingsprosjekt og ordentlig god "før julen"-stemning.

Først og fremst; WOW, så lekkert det blir! Flinke er dere! Badekaret i Bryggerhuset er det kuleste jeg har sett! Stå på videre!

Du lurte på hvordan du skulle få tiden til å gå..? Ser ut som du har nok å gjøre, men dersom du liker å pusle med andre juleting som ikke er å tjuvstarte på julen, men forbredelser: lag ting! Koselig å gjøre og supert å gi bort! :)

- Julelikør, marinert ost/ost i olje etc trenger flere uker på å modnes og chutney har jo lang levetid. Smaker godt og er gøy å gi bort.

- Skrive på lys med stearinpenn (kjøpes i hobbybutikker, f.eks Panduro) er koselig å lage til seg selv og er fine (og billige) julehilsner. Lag egne adventslys og gi som vertinnegaver nå som du kanskje skal bort før jul.

- Lage julekort er jo lurt å gjøre nå før stresset baller på seg..

Det er jo så mye å gjøre av koselige ting som ikke er juks å gjøre ennå.. Bare å kose seg!

Lykke til videre med et spennende prosjekt og god førjulstid!

victoria (huset i byen) sa...

nydelige gardier til en herlig liten frøken ;)

yanmaneee sa...

cheap jordans
kevin durant shoes
adidas tubular x
coach outlet store
kevin durant shoes
lebron 13
nike huarache
nike epic react flyknit
curry 7
coach outlet store online