tirsdag 3. november 2009

O' jubel jubileum - og en lekker premieRødmalte julestaker

Tenke seg til: 40.000 sidehenvisninger og 25.000 unike brukere på bloggen siden den første artikkelen. I dag er det jammen både hurra og jubalong i Fattighuset. Vi feirer med kake og en aldri så liten pause i snekringen! Som seg hør og bør her i Blogglandia må runde tall og annen moro markeres med gaver. Den som vil være med på feiringen er med i trekningen om tre splitter nye røde minilysestaker med kulebein og hvite lys. Gaven sendes ut til vinneren i god til før jul.Slik er du med i trekningen: Legg igjen en hilsen i kommentarfeltet. Skriv gjerne hvorfor du leser bloggen. Et ekstra lodd i hatten for deg som lenker til konkurransen på egen blogg. Bruk gjerne bildet av lysestakene :-) Har du ikke blogg, sier du? Spiller ingen rolle. Jeg utroper en vinner 15. november. Følg med på bloggen, og send meg adressen din om du vinner.

Ha en fin uke!

Hilsen Marie

Ta gjerne en titt på disse eldre artiklene:


30 kommentarer:

Heidi sa...

Jeg vil gjerne være med i konkurransen om de søte lysestakene! Jeg følger bloggen din fordi jeg er fasinert av prosessen med å restaurere et gammelt hus. Og du skriver veldig godt!
Jeg har linket til siden din på min blogg (som er helt ny, og sikkert ikke har så mage lesere enda.)

Anonym sa...

Det er så interessant å følge oppussingen av fattighuset, at jeg har lest hvert ord siden starten. Mon tro om det kommer av at jeg er litt kreativ selv, elsker loppemarkeder, har tegnet eget hus og var med på byggingen? Forresten, jeg tømmer bestemors uthus,og der under taket henger ei riktig gammel fyllingsdør. Lurer litt på hva jeg bør gjøre med den. Og et sett gamle ovnsringer henger på veggen der. Hva ville dere gjort med dem? Lykke til videre med en morsom blog! Hilsen Toril A.

Idun // Breidablikk sa...

Jeg følger bloggen fordi jeg er så fascinert av prosessen deres! For et flott hus dere har fått ut av et utrgangspunkt som hadde tatt motet fra de fleste! Jeg liker all historien rundt, og at du skriver så godt!

Jeg linker gjerne videre hit slik at flere får vite om dere :)

Lykkeliten sa...

Heisan!
Jeg følger bloggen din fordi du skriver så varierende og bra innlegg. Jeg elsker å lese historier om deres gamle hus, og se fremdriften i prosjektet deres. Har sagt det før, og sier det igjen : Jeg er imponert!

Lykke til videre.

Linker på siden min også jeg;-)

@afjo72 sa...

Grattis med flotte besøkstall! Ikke det minste rart at så mange følger med dere da :o) Jeg selv liker å lese bloggen din fordi jeg synes hele konseptet og tankene dere formidler er så flotte. Bøyer meg i støvet for alt arbeidet dere legger ned :))

Masse lykke til videre - og håper på masse fremtidige innlegg! (selv om jeg ikke er spes god på å legge igjen kommentarer da, hmmm)


Ha en fin uke!! :)

Skogland sa...

Blir gjerne med i trekningen! Gøy med så mange besøk hos dere :) Jeg følger med på Livet i Fattighuset fordi jeg synes det er spennende å lese om prosessen deres, og se alt det utrolige dere får til! Utrolig flott at de gamle husene våre blir så godt tatt vare på!! Alt for mange hus som står og forfaller...eller blir "ødelagt" av mennesker uten kunnskap om stil/historie... Dere gjør en fantastisk jobb!!

Hilsen Fru K

torleif ann karin sa...

Hei, og klart jeg vil være med.
Jeg leser bloggen din av den enkle grunn at det er megaspennede å følge med utviklingen av det gamle ærverdige huset. Det har blitt så lekkert.
jeg linker til konkurransen din.
Klem Ann<3

Lappesola sa...

Jeg leser bloggen fordi det er så spennende å følge med i oppussingen. Jeg er imponert over den innsatsen og pengene dere legger ned i å bevare detv gamle huset.

Hilsen Sol

Torunn sa...

Herlig! Og gratulerer .-)
Sånne lysestaker hadde jeg på rommet mitt som tenåring!
Hiver meg med i trekningen og lenker også på siden min :-)

Klem

Fattighusgubben sa...

Grattis med blogg-jubel-jubileum. Jeg er vel ikke med i trekningen om lysestakene, men det får gå bra :-)

Hilsen Fattighusgubben

victoria (huset i byen) sa...

jeg er gjerne med ;) liker og følge med på bloggen din da vi selv pusser opp gammelt hus og finner mye inspirasjon i hvordan dere løser de mange ting de gamle hus kan by på av utfordring og du har et vakkert hus og en vakker blogg..
linker også så klart ;)
klem victoria

Mrs B sa...

Er ganske ny leser av bloggen. Jeg elsker gamle hus, så det er vel grunnen til at jeg følger denne bloggen. Og slike lysestaker er noe av det mest julete jeg vet...
Hjertelig takk for tipset om å bruke slagbenken til kildesortering! Det var ordentlig lurt :) Nå mangler jeg bare slagbenk...

Kathrine H sa...

Jeg blir veldig gjerne med i trekningen om de tre flotte "julelysestakene", så jeg har også linket til konkurransen i min blogg. :o)

Ønsker deg en riktig fin tirsdagskveld!

Hvit Villa sa...

Gratulerer! Jeg leser og følger bloggen først og fremst fordi dere gjør en fantasisk jobb, men også fordi jeg selv restaurerer en gammel bolig og vet hvor mye tid, penger og krefter det tar.
Dere er kjempeflinke,og det er så moro å følge dere på veien!

Solveig sa...

Jeg kom innom deg via NIB og har ikke vært her før! Men her skal jeg tilbake. Så masse spennende at jeg må bruke mer tid til å gå gjennom alt! Driver selv å pusser opp en gammel "stue" og finner inspirasjon så det holder her hos deg:O)))
Ønsker deg en fin dag.

Klem fra Solveig

LIVS LYST sa...

Jeg henger meg lett på! Gøy med slike vinnersjanser. Din blogg har jeg vært fasinert av helt siden starten. Og det er rett og slett fordi dere er superflinke som tar vare på alt det gamle. Og pusser opp et helt hus. Det er kjempe gøy å følge med på!!!

Hilsen Liv

Grethemora sa...

Gratulere med flotte besøkstall. Et lys i mørket på flere måter dette prosjektet. Og tvi tvi sier jeg for at vinnerlykken kanskje skal komme tiltalte til gode :-)

Tonebone sa...

Jeg er med! Bloggen din inspirerer meg.. Noe som gjør at jeg tråler finn.no etter restaureringsobjekter.. Du er kjempeflink!

Hilsen Tone

Anonym sa...

Spent på hva dere gjør med døra. Et tredje alternativ er jo å fjerne all gammel maling på den, og så evt. olje den eller en annen overflatebehandling verdig den gamle døra :) Jeg målte dørbladet som jeg skrev om, og det var hele241 cm x 71. Sett noe sånt? Skapdør? Men ingen hengsler eller slåe på den. Hilsen Toril A.

idapida sa...

marie du er den kuleste søstra i verden, og med den kuleste bloggen!!! love u!

Livet i Fattighuset sa...

Toril A: Det høres ut som en merkelig dør. Kanskje det er en av to dørblader som har dannet en dobbeldør? Vi har noen dører til overs her også. Jeg tenker på å lage en sengegavel, et spisebord (se hos skoglandskogland.blogspot.com), eller bare henge den opp på veggen til pynt. Noen vi kjenner har laget et lekkert vitrineskap ved å skjære ut speilene og sett inn glass i døra. Hvis den er virkelig gammel vil jeg kanskje ikke anbefale det, men. Hvis du har bilde av døra kan du godt sende det til meg på marie77@online.no. Kan legge det ut på bloggen og spørre om noen vet hva den kan ha vært brukt til. De ovnsringene er jeg mer usikker på hva du kan bruke til...

Marie :-)

Anonym sa...

Fresh og god blogg du har, Marie. Dette kan du. Jeg kjenner meg godt igjen i alt av arbeid som foregår i Fattighuset! Jeg stiller også herved opp mitt kanditatur i konkurransen om lysestakene!
- Markus

Anne-Lise sa...

Ja jeg vil gjerne være med på din konkurranse og gratulerer med så mange besøk på bloggen din. Jeg er nok en av dine trofaste lesere som du sikkert har sett, og gleder meg like mye til dine innlegg hver gang. Syntes at du skriver så levende og godt. Jeg har lagt inn link til bloggen din tidligere også, og gjør det gjerne igjen. http://kaskilli.blogspot.com/2009/11/fattighusbloggen-har-jubileum.html
Hilsen Anne-Lise

Anna-Lena sa...

Hej och grattis!
Jag hittade just hit till dig.
Hoppas nu på turen.
Ha det gott.
/Anna-Lena

Mira sa...

Leser bloggen fordi det er veldig interessant å følge med i oppussinga av et gammelt hus.dere er flinke.(Har gammelt hus selv).
Et lodd ver så snill, søte lysestaker.

Anonym sa...

Følger med i bloggen, og så spennende med oppussing av gammelt hus.
Ser at du begynner å komme i julestemining, og det er du ikke alene om. Følger spent med videre for å se hvordan det blir til jul, regner med du har mye på lur:)
Ønsker å være med i trekningen.

Mvh
Kathrine (kathgudd @frisurf.no)

lisasornes sa...

jeg vil gjerne være med i trekningen-fine lysestaker som minner om jul:)Jeg har lest bloggen din lenge nå,& er vell stort sett innom daglig-du skriver godt & har fine bilder-spennende å følge utviklingen i fattighuset,resultatene etter dine oppussinger er helt fantastiske-du er KREATIV:)
Ha en super torsdag:)
klem Lisa Med Den Lilla Tråd

Mia sa...

Klart jag vill vara med!! Och med hänsyn till nyss lästa inlägg så är vi många med gardiner som inte syr sig själv. Men rödrutigt i juletider kommer nog inte samla damm :)

Camilla sa...

Jeg vil kjempegjerne være med. Jeg leser bloggen fordi den er orginal og morsom. Huset deres blir også helt fantastisk. :)

yanmaneee sa...

golden goose outlet
michael kors outlet online
nike hyperdunk
adidas tubular
cheap jordans
jordan shoes
air yeezy
yeezy boost 350
christian louboutin
jordan shoes