onsdag 11. november 2009

Kan vi telle ned til jul nå?

Jeg har jukset. Jeg skammer meg. Kjenner jeg meg selv rett går det nok kjapt over. Ikke juksingen, altså. Men skammen :-)

Engler & Co

Det er ennå noen uker igjen til jul. Litt for mange dager til at juleforberedelsene kan begynne. Likevel har jeg som sagt jukset litt. Farsdagen gikk med til å prøvespille juleplatene. Hva blir årets favoritt? Hvilken musikk passer best til det nye livet i det nye huset? Dolly Parton? Ella Fitzgerald? Carola? Hanson? Haydn? Paal Flaata? Elvis? Dere forstår vel at det ikke er gjort over natta å løse dette problemet. Problemer må løses. Og det i god tid før jul.

Jul i sikte

I går kveld kom vinterenglene fram. Det er ikke juleengler - det kan dere vel se? Vinterenglene dukker opp i god tid før jul og flyr sin vei til påske. Tålmodige sjeler. Resten av året fikser de fjærene sine. Og sveisen kanskje. Men nå er det sesong på ny. Som de gleder seg. Og som jeg gleder meg. Fattighuset må bare bli det ultimate julehuset. Kranser, kongler, pepperkaker, lys, pynt i vinduene og tidenes juletre i biblioteket. Fanny og Aleksander kan likegodt gå og legge seg med en gang. Her kommer årets julevinner!

Ha en fin november - ventetiden er mørk og lang - kom gjerne med et par tips for å få tiden til å gå fram til den skikkelige julingen kan ta til :-)

Marie

4 kommentarer:

Kjersti sa...

Nå rykka det jammen i juletåa mi også gitt!! Kos deg vilt med nestenjuleforberedelser! Det er lov å tjuvstarte littegrann er det ikke?!? ;o)

Arneberg sa...

Når jeg leser innlegget ditt hører jeg nesten juleklokkene i det fjerne ;-O Det flotte huset deres må være det ultimate utgangspunkt for pynting og god gammeldags juleatmosfære.For å være ærlig så tror jeg Fanny og Aleksander hadde likt seg veeeeldig godt i Fattighuset ;-)Ha en fin dag,hilsen Mona

Bea sa...

Titt tei
Synes abselutt du kan ta frem de vakre vinterenglene. Selv er jeg godt i gang med juleforbredelsene... hihi

Klem fra Bea

victoria (huset i byen) sa...

for noen flotte engler du har..
er fullt lov og ta fram vinterengler med god samvittighet ;)
klem victoria