torsdag 31. desember 2009

Da trommer vi det nye året inn ...
Denne lille trommegutten - som dessverre ikke lenger har noen tromme på magen - får æren av å spille det gamle året ut. Den gamle leken har mange år på baken, og har sett all verdens tider både komme og gå. I kveld skal han stå i vinduet og lage en trommevirvel for det nye året når det nærmer seg midtnatt. Nå marsjerer musikanten rundt i snøen inne på puffen i stua, mens han slår takten på to og fire.


Nå har jammen den siste dagen i det siste året i det første tiåret på totusentallet kommet. Rart å tenke på. Det er ti år siden hysteriet raste - kom verden til å gå under når vi la 1900-tallet bak oss? Mange hadde bunkret tørrmat og vann og ikkevetjeghva folk hadde lurt unna. Denne gangen blir det roligere. Her i Norge, i hvert fall. Vi ønsker alle en fin kveld og et godt 2010. Vi håper alle som ikke har det greit får det bedre. Og at de som har det kjempefett deler litt med andre ...


Takk for i år - takk for alle fine kommentarer og klapp på skuldra. Vi jobber videre bare nyåret er her. Kom mer enn gjerne tilbake når januar er på plass.

GODT NYTT ÅR!

Hilsen Marie

6 kommentarer:

Anonym sa...

Heisann fattigfolk
Godt nyttår til dere også. Håper i det lengste at dere skal bli friske nok til å feire i kveld med andre fattigfolk.
K-man

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Et riktig godt nytt år til dere alle!
Klem far Hanna

Mia sa...

Gott nytt år :)

ingvild sa...

Ønsker deg et godt nytt år
Myrsnipa

Linda sa...

Godt nytt år til dere fra oss her i Kråkeslottet på brygga:-))

شركة منزل الشموخ sa...

شركة عزل خزانات بتبوك

شركة مكافحة حشرات بتبوك

شركة تنظيف بتبوك