torsdag 24. desember 2009

Lårkort juletre? Pytt, pytt og god jul!Julaften morgen og treet er akkurat pyntet. Alt vi ikke rakk i går, gjør vi i dag. Det vi ikke rekker i dag, får heller være. For tre år siden pyntet vi første juledag :-) Det gikk greit det også. Årets juletre ser ut til å være inspirert av 50-tallets vovede skjørtemote. Det var nemlig ikke så lavt under taket i biblioteket som jeg innbilte meg da jeg handlet tre av juletremannen bittelillejulaften kveld. Dermed får treet stå på denne gamle trekassa - så rekker det helt opp til taket med sin nydelige stjerne. Litt humor har vel ikke jula heller vondt av ...

Det har sine fordeler å ikke ha glass i dørene.
Det åpner seg alltid muligheter for den som somler.
Julestas med misteltein.


Et lite hvileskjær fra den ellers hvite
og sølvfargede julen her i huset.

Loftstrappa er pyntet med et girlander av
eføy og gamle julekort.

Da vil gjengen i Fattighuset gjerne ønske alle leserne våre en fantastisk jul! Lave skuldre, pust med magen, fiiine gaver, god mat, glade barn, gode venner, mat til fuglene og en tur ut i den hvite snøen.

Juleklemmer fra Marie


6 kommentarer:

victoria (huset i byen) sa...

Ønsker deg og dine en riktig god jul, håper du koser deg masse i disse julefri tidene...
juleklem victoria

Vibeke / Mammas Hus sa...

Håper dere får en herlig dag!! :)

God Jul!


Vibeke :)

Anne-Lise sa...

Jeg vil også få ønske alle i "Fattighuset" en riktig GOD JUL, og takke for alle dine fantasifulle historier. Alltid artig å titte innom bloggen din.

Anonym sa...

:o))) Riktig God Jul til dere også..

My home is my Castle sa...

Innom en liten tur for å ønske deg og dine en riktig GOD JUL :)

Juleklem fra Kari

Anonym sa...

Kjære Marie. Juletreet er nydelig. Kort og kompakt. Litt tynt i toppen, men desto kraftigere rundt livet. Perfekt. Akkurat sånn det skal være. God jul til alle dere også. Hilsen oss inn(ned?)-snødde på Gullhaug. K-man og gjengen.