tirsdag 14. september 2010

Kan et hus til 1 krone bli Norges vakreste?

Ja, det kan man jammen lure på. I kveld og i morgen er det virkelig innspurt i konkurransen Norges vakreste hjem, som BoligPluss og TV2 arrangerer. Du som publikummer kan stemme fram en vinner, før juryen plukker sine fem kandidater. Fattighuset er ikke en av de fem i toppen, men fortsatt har vi muligheten til å stikke av med leserprisen. DET hadde vært moro det. Etter fem år, fem tusen arbeidstimer og enda noe igjen å gjøre, hadde det vært litt av en seier. Publikumsprisen må vel egentlig være den gjeveste? Det er det artister og idrettsmenn sier når de vinner nettopp den prisen. Huset vårt ledet da fristen gikk ut og avstemmingen ble stengt natt til mandag. Men så bestemte arrangørene seg for å åpne avstemmingen igjen og forlenge fristen til tirsdag 14. september midnatt. Klikk deg inn her for å stemme - og stem gjerne Holmestrand både i dag og tirsdag.
Når dere har stemt kan dere besøke den superlekre bloggen til Liv i Livs lyst. Akkurat i dag er jeg gjesteforelser på bloggen hennes :-) Der er det veldig mye annet koselig å lese også. Hun skriver masse om kulturhistorie og kulturvern i praksis. Og har skikkelig dilla på 50-tallets grønnfarger. Deilige greier!
God tur!

Ha en fin kveld!

Marie

9 kommentarer:

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Da skal jeg inn å stemme igjen!!Klem LInda:)Kjempe bra innlegg du hadde hos livs lyst,jeg er følger hos dere begge...Klem Linda:)

Bente sa...

Hei - deres historie og hus er så spesiell og flott - og jeg håper det er mulig at et hus til 1 krone kan bli Norges vakreste:)

Fortsatt god tirsdag til dere:)

Helene Harefrøken sa...

Hei! Nå har jeg stemt på dere! Heia! Heia! :D

DJ Kiddo sa...

Uansett, bra kjempa, men tror det går veien......

Randis side sa...

Har stemt tidligere og i dag :) Lykke til!!

AA sa...

Gratulerer!!! Stemte på deg, har fulgt bloggen siden artikkelen i avisen :) Vel fortjent - dere er superflinke! Mange klemmer

bestemors hage sa...

Har akkurat lest det. Gratulerer med publikumsprisen. Det er vel fortjent.

nr14 sa...

GRATULERER:)) Leste nettopp resultatet


stor gratulasjonsklem på vei

Junk De Lux sa...

Gratulerer så mye med leserprisen!