søndag 19. desember 2010

Luke 19: Svibler

19. desember og nå er det skikkelig jul. Fire lys er tent, og i det kalde vinduet i gangen står to svibler til pynt. De kommer sikkert aldri til å springe ut, så trekkfullt er det der. Men jeg synes uansett de er vakrest før de springer ut. Og nesene våre tåler ikke den sterke lukta. Så da blir de julestemning på trappa ute i snøen så fort de begynner å blomstre. Lekkert det også!

Ha en fin søndagskveld! Nå er det virkelig få dager igjen til julaften :-)

Adventshilsen fra Marie

4 kommentarer:

Hulda sa...

Svibler må man ha til jul, jeg har mange jeg også. :) Deilig juleduft av appelsiner og nellik også.

Myrullpiken sa...

Elsker svibler:) her er de allerede plantet for andre runde:) håper du får en koselig uke.. Nå er det ikke lenge igjen:) PS. Vi har giveaway på bloggen våår, vinneren blir trukket 23 desember. Søte premier:) klem klem

Jennys fire vegger sa...

Det har begynt å lukte helt himmelsk hjemme hos oss, kjenner det med en gang man åpner døra. Jeg har også "en ting" for sterke lukter, hodepine med en gang. Men svibler lukter bare helt herlig heldigvis. Men de er fine når de ikke helt har sprunget ut også. :o)

Flotte bilder!

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

Anonym sa...

Kanskje DET er løsningen- svibler som er så små at de ikke springer ut i jula. Jeg og mamma har nemlig problemer med den sterke duften. Hilsen Toril A.