lørdag 18. desember 2010

Luke 18: Epler og appelsiner

18. desember, det er kveld og ENDELIG kom dagens uke luke på bloggen. Det lukter godt i gangen med nypyntede appelsiner fulle av nellikspiker. Appelsin og nellik er en god blandings som rister fram følelsen av jul umiddelbart. En gammel geléform full av vakre appelsiner har fått plass på den gamle kjelken ved adventskalendervinduet. Vinterlek og appelsin er jo også en velkjent kombinasjon.

På hylla over kjøkkenbenken venter røde epler på å få være med i julepyntingen. De skal poleres med matolje og plasseres mellom einerkvister og kubbelys. DET blir lekkert, det :-)


Det er deilig med all pynten som kan spises opp i romjula. Det må vel være både klimavennlig og praktisk - dette tar ingen plass på loftet i året som kommer, hehe.

Da ønsker vi dere alle en fortsatt god lørdagskveld!
Velkommen tilbake til lukeåpning i morgen søndag :-) Og tusen takk for alle hyggelige tilbakemeldinger i kommentarfeltet, på e-post, facebook og på gata i Holmestrand. Det inspirer til fortsatt jobbing i huset og fortsatte skriverier på bloggen.
Marie


5 kommentarer:

Anonym sa...

Fikk brev med pakke i med posten i dag- tusen takk! Må prøve å vente til julekvelden med å åpne. Tror du jeg klarer det? :) Synes jeg kjenner appelsinduften fra julevinduet ditt! Det så jo lekkert ut. Masse hilsener fra Toril A.

Haukaas lille hjem sa...

Så flott og enkelt det kan gjøres med mønster i appelsiner. Virkelig dekorativt.

Blått til lyst sa...

Visst er det koselig med spiselig julepynt!
Om jeg husker historien riktig, skal det også være spiselig julepynt på treet. Gjerne stjerner av sukker, nøtter og kurver med julegodt. Da kan Jesusbarnet lande i toppen av treet, klatre nedover himmelstigene og forsyne seg langs veien. Det er mange tradisjoner til jul!
Kos dere med førjulsdagene!

Mia, New Room Interior sa...

Så stilige appelsiner, gjorde det lille ekstra å skrelle dem litt forskjellig! Ha noen koselige førjulsdager! Klem

Tulip sa...

Koselig å lage egen pynt ja. Appelsiner og nellik er gode julelukter;)