søndag 12. desember 2010

Luke 12: Alle hjerter gleder seg

12. desember og vi fyller den med skiskyting, en liten feiring og avslapping. Og tenner selvsagt det tredje lyset i adventsstaken. I morges kom det opp to rugbrødshjerter i vinduskalenderen vår. Brødhjertene er bakt på juleverksted etter inspirasjon fra Jeanne d'arc living. Senere lagde vi noen i grov trolldeig, og det ble også fint. Men aller vakrest ble det med skikkelig brøddeig.

Det er en fryd å stå opp om morgenen, sette i kontakten slik at stjernene tennes i julevinduet. Adventskalenderen gleder oss bare mer og mer! Nå lurer vi på hva slags kalender vi skal ha neste år. Kanskje blir det samme idé, bare ny design?

Hjertelige søndagshilsner herfra!

Marie

7 kommentarer:

Fossestua sa...

Hei Marie :)
Kjempefine de rugbrødhjertene! Tror jeg må prøve å lage meg noen slike jeg også :)
Ønsker deg og dine en fin 3.søndag i advent :)
Klem fra Lise

Elisabeth, innerst i veien sa...

Sjarmerende bakte hjerter! Jeg har lett etter silkis fra Panduro for å lage noe hjertepynt, men det er helt utsolgt overalt. Nå skal jeg prøve en annen leire som også skal lufttørkes, så håper på hjertepynt her også, om enn litt annen form en deres. Ha en god søndag!

Hege sa...

Så vakre de ble! Vi har bakt pepperkaker i dag så her har det kommet opp pepperkakehjerter:) Ikke helt den samme sjarmen med de da, men det lukter helt himmelsk!

Ja, hva skal du finne på neste år til advent da? Kalenderen din er jo helt utrolig kreativt, så det spørs om dette kan toppes... :)

Ha en fin adventssøndag!!!

Klem fra meg

Heidi sa...

I love your style.....love it!

Åshild sa...

Jeg har en mistanke at du fryder deg over å kunne bruke tid på å pynte, fremfor å sparkle eller male.

Jeg kikker spent innom hver dag.

Hilsen Åshild

Livet i Fattighuset sa...

Hehe, tror du har helt rett i det, Åshild. Det er deilig med en pause fra alt arbeidet :-) Marie

hobbyvimsa sa...

Heisann!!Nå begynner det å fylles opp i vinduet ders er så gøy å følge med på din kalender.Jeg er inne hver dag og ser forandringen:)Ha en fin uke!!Klem Linda:)