tirsdag 21. desember 2010

Luke 21: Årets mørkeste dag

21. desember, og dette er årets mørkeste og lengste dag. Helt naturlig med et stearinlys bak luke nummer 21 i vinduskalenderen. Tenn lys, et lys skal brenne! Kubbelys i Norgesglass er trygt og pent, og i dag har kubben fått følge av gubben - pepperkakeformen pynter opp :-)

Selv om stressnivået er skyhøyt i dagene før jul, hjalp det med et lite grep i går kveld. Årets ambisjoner ble rett og slett nedjustert - og dermed rekker vi alt vi skal. For en lur plan! Ingen flere kaker skal bakes, det får holde med sirupsnipper og marsipan. Vi får smakes på andres godsaker på kaffebesøk - og by på snipper og marsipan når folk kommer hit :-)

Dagens oppfordring; Tenn lys. I morgen snur sola!
Adventshilsen fra Marie og Co


4 kommentarer:

Heidi sa...

I'm going to try this right now!!
I love the glow.

Grethemammamormora sa...

Luuur beslutning, jeg har noen slag på lur dere kan smale hos oss 

Anonym sa...

Veldig fornuftig å stoppe der.....to sortar er nok. Uff, eg er ikkje noko stolt av å tenkje tilbake på den tida eg bakte sju sortar.Eg hadde ikkje noko valg, for alle andre gjorde det same. Etterkvart har eg tatt lærdom av generasjonen som kjem etter meg.
Ha ei strålande jul i Fattighuset og takk for at eg har fått fulgt med på bloggen og kosa meg i den vakre heimen dykkar. Eg ynskjer dokke og eit fint 2011.
Helsing NKDLN

Curtains In My Tree sa...

Jeg elsker den søte lille krukke med candel i det, så enkelt men likevel så elegantJanice