tirsdag 14. desember 2010

Luke 14: Hesten drar i vei! (og vinneren er ...)

14. desember og en hest har gynget seg inn i julekalenderen. Gyngehesten pleier jo å stå her ved vinduet, men ble dimmitert da adventskalenderens aller første luke ble åpnet. Nå er den sorte skjønnheten tilbake med en hjemmelaget hjertekrans om halsen. Historien om hesten kan du lese her, hvis du ikke har fått den med deg.

Nå går det i gallopperende fart mot jul - og vinduet fylles opp til randen. I kveld skal det bakes sirupsnipper, og da er julen i boks for min del. Det kan godt hende vi baker noe mer, men er det ikke sirupsnipper, er det ingen jul.

I morges rakk vi også å trekke kalendergaven fra Fattighuset, og den går til Toril A. i Harstad! Det var veldig hyggelig, for Toril har fulgt oss og kommentert i flere år. Moro! Jeg sender pakke i posten. Toril har ikke blogg, men dere bør ta en titt på hagesidene hun og mannen Magnar har.

Da gjenstår det bare å ønske alle en god tirsdag, og ønske velkommen tilbake i morgen. Siden gårsdagens innlegg kom litt sent, fikk du det kanskje ikke med deg? Les det her.

Marie

11 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Adventsvinduet deres blir bare koseligere og kosligere! Gratulerer til Toril.

hobbyvimsa sa...

Gratulere til vinneren,koslig gammel hest:)Herlig!!!Ha en flott dag!!Klem Linda:)

(eddas) sa...

Så flott en hest...
ha en kos dag..
klem klem

Lappesola sa...

Nå blir mamma glad.

Hilsen Sol

Jennys fire vegger sa...

Flott gyngehest! :o) Og gratulerer til vinneren! :o)

Ha en fin dag videre.
Klem Jenny

DJ Kiddo sa...

Siden den fine hesten ikke har noe navn, får du og Geir sette dere ned og spille Americas flotte sang 'Horse With No Name'. Hilsen fra 'Ponny Popens høye beskytter' :-)

DJ Kiddo sa...

Hva med Fattighus Svarten ......

Heidi sa...

I want that horse its dreamy! and I love the items in your previous post!

Anonym sa...

Du verden for en overraskelse! Tusen takk, jeg venter i spenning:) Så hyggelig at du viser til hjemmesiden vår.Kanskje du har lyst på noen staudefrø? Frølista ligger under "trade" i menyen til venstre. Hesten gjorde seg godt i julekalenderen og ja, jeg har lest historien. Klem fra Toril A.

Randis side sa...

Gratulerer til vinneren fra nord! Søt hest :) Helt enig, det går i gallopperende fart nu :D Ha fin dager!

marcia sa...

I LOVE the horse. Beautiful picture! And I love the horse story too! Just wonderful!
happy day!