mandag 6. desember 2010

Luke 6: Tre hjerter

6. desember og tiden går stadig fortere. Det var ikke mye juleforberedelser det ble tid til denne helgen. Julegavehandelen som var planlagt lørdag gikk rett vest. Det vil si at butikkene stengte for tidlig for meg, men sikkert helt i tide for den som var på jobb. Jaja, det blir vel jul uansett :-)

Dagens luke i vinduskalenderen er skremmende likt gårsdagens. Jeg hadde tenkt å pynte kransen om en ukes tid. Men nå ble jeg så nysgjerrig på hvordan det kom til å se ut at jeg hang på hjertepynten likevel. Tre tunge metallhjerter gjorde seg godt i eføy- og villvinkransen.

Jeg har enda flere kransepynteplaner, men ikke denne uka. Kors på halsen! En lang og hektisk arbeidsuke ligger foran oss, men alle disse små juleforberedelsene gir overskudd og glede. Med dette ønsker jeg alle en fin uke, en fortsatt god adventstid og lav julepuls!

Velkommen tilbake i morgen. Da står luke nummer sju for tur :-)

Adventshilsen fra Marie

7 kommentarer:

Anonym sa...

Så fint! Liker godt hjerter jeg, og snart skal jeg hjem......
Hilser masse fra Hatice

(eddas) sa...

Riktig fin...ha en fin ny uke..
eddaKlemmer

Hege sa...

Nydelig krans med søte hjerter på, jeg liker det kjempegodt!!! Men du, hvordan blir eføy og villvin sånn etter hvert på kransen? Trenger de vann eller holder de? Skal prøve å være litt kreativ selv skjønner du...:)

Ha ei flott uke da!
Gleder meg til neste luke!

Klem;)

Livet i Fattighuset sa...

Hege, eføyen holder seg fint til jul. Villvinkvistene holder til jul2030, tror jeg :-) Har du eføykrans ute, holder den seg grønn og finn helg til frosten slipper en gang i mars/april :-)

Marie

Mia, New Room Interior sa...

Nydelig!! Ha en koselig kveld! Klem

Anonym sa...

Skulle gjerne hatt villvin- og eføykrans, men det vokser ikke slikt her dessverre.Må nok finne på noe annet. Det vinduet ditt blir flott, altså. Hilsen Toril A.

Jennys fire vegger sa...

Åh, det ble jo superlekkert! :o) Flott det nederst bildet!
Klem Jenny