torsdag 16. desember 2010

Luke 16: Et englekor

16. desember og vi hører sped englesang i stua. Det er tre glitrende engler som venter bak luke nummer 16 i adventskalenderen. De tre er snart åtte år gamle, og ble laget en jul jeg hadde skikkelig dilla på fimoleire. De er superenkle å lage, og designet etter innfallsmetoden.

Hodene tilpasses kroppen, men både det og krona limes på etter steking (kan også kokes, les på leirepakka). Håret trykker du på med en gang. En liten metallkrampe må trykkes ned i hodet dersom du vil at de skal kunne henge. Da kan du også feste krona til hodet før steking. Vingene kan du gjøre det samme med, eller bare trykke dem godt på. Lykke til hvis du vil lage et englekor til jul! Vi skal prøvehenge dem på det lille treet i vinduet, men det kan hende alle nålene faller av dersom vi henger noe mer på det nå ...

Velkommen tilbake til lukeåpning i morgen :-)

Adventshilsen fra Marie

9 kommentarer:

naturglede/Randi Lind sa...

Så flotte figurer da! Jeg så dere på TV nå.Kjempekoselig. Skulle bare ønske det hadde vart en time. Det er jo så mye vakkert å se av stemning, pynt og hygge. Jeg har fulgt din adventskalender, og den er flott. Jeg er ikke så flink til å kommentere, men sånn er det bare i en travel tid. Ha en flott dag:)

Sandoren og Blåsten sa...

Så fin repotasjen på God morgen Norge var i dag, også så god lille Maren var da!

Ha en fortsatt fin førjulstid!

Hilsen Gry K

AktivHverDag sa...

Disse var bare kjempesøte! Ha en strålende desemberdag
- jeanette!

Yvonne sa...

søte nisser:) såg dere på god morgen norge i dag:) nydeligt hus!

Anonym sa...

Fint englekor! Har kun laget knapper i fimoleire,jeg. Våknet 06 45, så jeg fikk med innslaget, men det var jo altfor kort. Hvorfor kan de ikke heller kutte ned på annet pjatt, og la oss få se mer av det som er interessant? :) Hilsen Toril A.

Bente sa...

Idag var jeg heldig og fikk med meg God Morgen Norge reportasjon hos deg. Vi våknet og strømmen var borte i hele byen, men den kom tilbake 0820 heldigvis.
Vakker er lille Maren.

Bente

Linecas have sa...

Helledussan så søte de var da.
Hva er de laget av?
Ha en finfin kveld!

Line-Cathrin

Heidi sa...

How festive are these little cuties!

Fossestua sa...

Så søte :)
Gikk desverre glipp av reportasjen om dere på God Morgen Norge, æsj! Hadde gledet meg så til å se det. Har hørt flere har snakket om det i dag, og de var imponert over hva dere hadde fått til med huset :)
Klem fra Lise