onsdag 22. desember 2010

Luke 22: Indiske kuler

22. desember, og vi feirer bursdag for fattighusgubben. Pølser og seigmenn får duge når det er to dager til jul :-) Og i adventskalenderen i dag, finner vi tre glitrende julekuler med perlestrass. Indisk julepynt ser også ut til å trives i vinduet vårt. Nå begynner vinduet å bli proppfullt på grensen til komisk, men vi fniser og pynter enda mer. Julaften morgen skal vinduet fotograferes før pynten spres ut i husets mange rom!

I dag har BoligPluss lagt ut en billedserie fra jula i Fattighuset, i tillegg til ni gode tips fra vårt julehjem. Ta gjerne en kikk der :-)

Foto: Maria Reme
I går gikk jeg ut bak huset for å hente inn juletreet vi kjøpte da BoligPluss var her 5. oktober. Treet er like fint og har ikke mistet en eneste nål. Men spurveflokken som har brukt treet som rasteplass hadde rett og slett slupper så mye fuglebajs at det var umulig å få det rent. Dermed kom det aldri over dørstokken, og fuglene får tilbake tilholdsstedet sitt.

Foto: Maria Reme

Da ønsker vi alle en god kveld, og minner om at det er lille julaften i morgen! Hurra!! Vi får dra på juletrehandling ...

Marie

2 kommentarer:

Anonym sa...

Takk for hyggelig lag! Ingen bursdag uten pølsefest, og det var da både hjemmelaga marsipan, sjokolade i lange baner, kaffe og brus i flere varianter. Flottesen! God Jul i stua.
Klem fra Nattens Dronning!

Gressenka sa...

Nei, nå må jeg bare si tusen takk for den flotte julekalenderen dere lager! Er like spent hver kveld på hva som dukker opp i vinduet! For ei dame på 36 år er jo dette den beste kalenderen som finnes ;-) Ønsker dere en fantastisk jul i det flotte Fattighuset!
Klem fra Marianne