søndag 2. januar 2011

Nyttårsmalte gulv

Endelig ble gulvet på rommet til storebror malt. En skikkelig god start på 2011. Vi har egentlig ventet på mureren som skal pusse pipa først, men akkurat i dag hadde jeg tid og lyst. Da ble det sjokoladefarget gulv også her. Fargen heter Nougat. Et nytt strøk i morgen kveld og et tredje i løpet av uka - så er det ferdig. Da kan pipa pusses når det måtte være :-)

Pipepussingen er litt av et prosjekt. Det er en pipe uten en eneste rett vinkel. Skikkelig sjarm, har den, og blir nok et flott blikkfang i rommet når den er ferdig. Feieluka må nok pusses litt før den svertes igjen. Da er det bare noen smålister igjen som skal males, så er rommet innflyttingsklart. En tålmodig storebror har vi her i huset - nå er det snart seks år siden han bestemte seg for at han ville ha soverom her, hehe. Siden han er ikke bor her så ofte, har dette rommet stadig blitt nedprioriert, dessverre.

Dette var virkelig starten på innspurten. I påske flytter vår nye leieboer inn i første etasje, og før det må alt være klart. Foreløpig er det nesten ikke mulig å se for seg at det blir ferdig. Men vi har løpt renoveringsmaraton før, og vi har trua på at vi skal komme i mål til tiden. Heldigvis er det sein påske i år :-)

Hoho! Ha en fin dag, i morgen er juleferien over for godt :-) Akkurat nå er jula 2010 på vei ned i eskene sine igjen.

Marie

18 kommentarer:

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Hoohoooo!!

Ja det va skikkelig flott!
Klem Anna

Helene sa...

Lekkert!
Og veldig tålmodig storebror, ja :)
Godt nytt år!

mimmi-leone sa...

Ønsker deg et riktig Godt Nytt År
Artig å se et brunt gulv og ikke bare hvite!

Hilsen fra Mimmi-Leone

Hvit Villa sa...

Ting tar tid med gamle hus, dere er flinke! Her i huset har vi også blitt ferdige med noen prosjekter denne romjulen. Godt nyttår til deg og dine!

Jennys fire vegger sa...

Ja, da er han tålmodig! :o) Nydelig farge på gulvene og herlig å se et prosjekt på gang. Ser ut til at det blir et stort rom til han! :o)

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Tulip sa...

Kult gulv. Synes det er modig å male det såpass mørkt, men det ble virkelig flott! Du har god teft for farge!

gODT NYTT ÅR FORRESTEN!

Åshild sa...

Flotte farger. Jeg har en anelse hvor mange timer dere har brukt til nå. Likevel lurer jeg på hva dere skal gjøre i hjørnet ved pipa?

Mia, New Room Interior sa...

Sååå fint det blir!! Dere gjør en fantastisk jobb!! Ha en super kveld! Klem

Ida sa...

Så tøff PIPE! Ser ut som den er støttet opp med en stokk??? Og gulvet ble flott!! Flinke er dere!:-) Deilig å få julen ut... Den forsvant herfra HELT i dag morges før alle andre våknet... Herlig!! Klem fra Horten!

Ida sa...

Ps. La meg llikegodt til som følger hos deg, og linket deg i bloggen min... Håper det er greit;-)

Livet i Fattighuset sa...

"Stokken" er ingen stokk, men et røykrør som kommer fra en ovn i naborommet :-) Her var det ilegg i alle rom, slik at seksten rom kunne varmes opp via fire piper.

Marie

Ida sa...

OK!!! Der ser du hvor feil man kan ta!! Hihi;-) Men tøft er det! Klem igjen!

Anonym sa...

Her blir det flott- fantastisk pipe. Hilsen Toril A.

Heidi sa...

I love how every room is paneled and painted and your radiators I love them. Chimney cleaning stinks we have to do do it twice a year or I mean hubby does. How is it having tennants?

Nordisk gammelt sa...

Det er blevet meget flot gulvet - og modigt

Frua på Kaulum sa...

SÅ flott det ble! Rommet ble helt forandret etter gulvmalingen kom på plass. Heldige storebror!

Lykke til med maraton :-)

SWEDISH HOUSE sa...

Hej Marie

The floor is looking great ;-)
Is it a gloss/shiny paint?
I guess you have painted so many floors now, what make do you recommend. I am thinking about painting a hallway floor in black n white chequers...possibly less money than ceramic tiles or marmoleum. Your suggestions greatly received my friend ;-).
Now if my Norwegian serves me right lol! (google translate). Your brother is coming to live with you? And your grandmother too?
Soo you will be one big happy family, that is soo nice.
I have lots of plans for decorating...I am becoming impatient now...Really happy Christmas is officially over it was good while it lasted.
Happy new January days...
Cold, dark nights to scheme & plan hehehe!
LOVE PEACE enJOY
Julie
x

Hanne Sofie sa...

Hei!
Fantastisk fint hus dere har!! Det har gått noen år, og jeg holder nå på med mitt hus - ønsker så veldig den "Nougat"-fargen på gulvet....men det er ingen som har koden på den. Den fra Jotun de har kode på likner ikke på den der! Jeg lurer også på om det er maling eller om det er beis/lakk, og om det er helblank dere har valgt? Det har tilkommet så mange forhandlere som har hver sin variant av fargen "Nougat", og jeg har IKKE lyst til å bomme på fargen - for den er perfekt den dere har :-)
Mvh Hanne Sofie