søndag 20. september 2009

Da kan gjestene snart legge seg

Oioioi, som det nærmer seg et ferdig gjesterom i Fattighuset. Ikke for det - gjester har prøvesovet rommet før, men nå kan det ikke være lenge til selveste prikken over i'en er på plass.

Gipsplater i strekk.

Lørdag formiddag hentet vi gipsplater i uthuset, målte og skar i vei. Brannmuren på gjesterommet kles nå med gipsplater for å kunne tapetseres. Dessverre er det mange år til denne pipa (vi har fire) kan repareres, og dermed er det ikke snakk om å fyre her.

Tapet hvitt og blått.

Den lekre engelske tapeten kan snart komme ut av skapet i gangen og opp på veggen i det bondeblå gjesterommet. Den dype blåfargen skiller seg godt ut fra husets andre farger. Det tok litt tid å venne seg til den, men nå synes jeg den er flott. Og med teservise-tapet kommer det til å både løfte og lette litt på inntrykket. Mer om den snobbete tapeten kan dere lese her.

Bondeblått og hvitt. Gulvene skal også males.

Farmors eldgamle smijernsseng står demontert, men ivrig til å komme opp igjen. Her skal det res opp med hvitt, hvitt, hvitt. Så da er det vel mulig å kalle rommet ferdig i løpet av uka? Jeg krysser fingrene for at arbeidslysten og tiden rekker til. Det hadde vært veldig deilig å kunne lukke døren til gjesterommet og vite at bak den døra venter rene hotellopplevelsen for den som trenger en ekstra seng. Velkommen!

Lillemor synes rester av gipsplater
er supre leker. Her prøver vi oss
på nylagt asfalt i Kirkegaten.


Ha en finfin søndag. Her i huset skal jeg plante ut de siste bærbuskene i "steinbruddet" vårt av en hage.

7 kommentarer:

Unknown sa...

Så utrolig flinke dere er! Moro å se framgangen i de ulike rommene:)

Anne-Lise sa...

Dette rommet blir en perle. Den tapeten står kjempefint til det "blå rommet" Gjestene dine kan glede seg til overnatting her :)

Anne sa...

Ha ein fin søndag du og! Spanande å følgje oppussingsprosjektet ditt:)

Mia sa...

Synes den blåfargen er flott. Liker litt farge i tilværelsen, ikke bare det lyse :) Planting av bærbusker byr kanskje på fler arkeologiske fynd da kanskje...

Unknown sa...

Gleder meg til å se det ferdig, jeg tror det kommer til å bli superflott.

Grethemora sa...

Venter spent på bilder fra hagen :-)

yanmaneee sa...

balenciaga sneakers
off-white
fitflops sale clearance
lebron shoes
converse
golden goose sneakers
coach bags sale
kate spade outlet
russell westbrook shoes
curry 7 shoes