torsdag 8. oktober 2009

- Stopp tjuven, for fasan!

Savnet I

Borte. Helt borte. En av mine to stoltheter - to grønne krusehoder av noen buksbomer - forsvant i nattens mulm og mørke. Fire iskalde vintre og et massivt takras har de overlevd. Og nå skulle de to straks plantes ut i hagen. Men hva skjer? En kjip, uærlig, guffen teiting har sneket seg forbi huset og forsynt seg av krukkene mine i natt. At den lekre buksbomen er borte er til å grine blod av. Kanskje ikke like kritisk, men like irriterende er det at den fine mosegrodde krukken med pelargonia gikk med i samme dragsuget. Naboens enorme høstkrysantemum led samme skjebne. Grrrr....

Savnet II

Ugjerningen ble oppdaget på vei ut av huset i morges. Halveis oppi gata fant jeg en fjerde krukke idioten ikke hadde orket å bære lenger. Dermed heiv jeg ungen inn i bilen, rev bilen ut av dvalen og kjørte til nærmeste mistenkte (vi vet nemlig om noen som stadig vekk har nye ting i bakhagen - som de gjerne har hentet hos noen av oss andre). Der kom den illsinte småbarnsmora rundt hjørnet, trampet opp trappa og ble stående og glo bak det mistenkelige huset. Ingenting. Virkelig ingenting. Ingenting jeg kan kalle mitt ihvertfall.

Så da er det vel noen andre, da. Som har fått noe nytt og pent å pynte trappa si med. Urgh!!!
Vi får gå oss noen runder i helgen og se om vi finner dem. Hvis noen mot formodning skulle ha sett en eller flere som bærer rundt på mine planter, gi lyd!PS: I kveld maler vi ganggulvet på nytt. Utførlig rapport kommer i morgen.

Hilsen Frk. Illsint

8 kommentarer:

Anne-Lise sa...

Uff... Hvor frekk går det an å bli da :-( Håper at du blir fornøyd med ganggulvet ditt denne gangen. Krysser fingra her.

Lappesola sa...

Så utrolig irriterende. Lykke til med jakten på tyven.

Hilsen Sol

Ramme Alvor sa...

Det er toppen på frekkheit...og ein vert so eitrande sint...håpar du får dei tilbake, kven kan pynte hagen sin med stolne ting? Hjelpalaust!


Lukke til!

Bless by Tone sa...

Så utrolig kjedelig, men så ustyrtelig morsomt du skriver - du har en god penn. Tone

Idun // Breidablikk sa...

Nei! Krysser fingrene for at du får plantene dine tilbake! Enkelte er bare frekkheten selv.....! *makan*

Lykke til med gulvmaling - nok en gang.
Gleder meg til å se om det blir bedre denne gangen! :)

Fredagsklem fra Idun :)

Sjova sa...

Folk er sjukt frekke! Funne dei no eller? Spent på resultat... Skal sjå etter dei på min veg til Oslo idag;-) God helg!

Unknown sa...

For en frekkhet... veldig ergelig at folk ikke kan la andres ting være i fred

hasse sa...

Sikkert han gamle naboen med stokk! Det blir jævlig lekkert. Skittentøyskurven er et mesterverk. Spoter er nødvendig, men hvorfor ikke led-spoter fra Clas Olsson? Kommet nye, feeeeeete spoter med normal farget lys